YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'Sálvame' emmudeix: Kiko Hernández apareix en cadira de rodes i demana assistència

Fa dies que el col·laborador es queixava de forts dolors que li impedien treballar amb normalitat

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández ha aparegut en directe a 'Sálvame' en cadira de rodes | Telecinco

‘Sálvame’ és un programa viu i això significa que es viu la vida dels seus col·laboradors en rigorós directe i sense escatimar en cap detall. Avui Carlota Corredera començava el programa al costat de Kiko Hernández, qui apareixia prostrat en una cadira de rodes. Davant la sorpresa dels espectadors, Corredera explicava que el col·laborador porta dies sofrint uns forts dolors i, fins i tot, contava que aquesta setmana no volia anar a treballar a conseqüència d'aquestes molèsties.

Així i tot, David Valldeperas, director de ‘Sálvame’ admetia que li havia demanat si us plau a Kiko que no faltés per què ho necessitava per a poder completar els continguts del programa  que s'estan tractant aquests dies, sobretot centrats en Antonio David Flores, amic personal d'Hernández. Davant això, el col·laborador accedia a acudir al seu lloc de treball tot i que ja ho feia ahir amb aparents dolors.

Durant la tarda d'ahir, Kiko confessava a Nuria Marín que l'estava passant molt malament a conseqüència d'un fort dolor de lumbars. Per aquest motiu, el col·laborador no es va aixecar en tota la tarda de la seva cadira i quan reia, assenyalava constantment que li estava dolent molt.

Aquesta situació va fer que les hostesses de Telecinco haguessin de fer-se càrrec de la custòdia del col·laborador durant tota la tarda, alguna cosa que avui no ha passat, perquè el programa decidia asseure al col·laborador en una cadira de rodes per la seva comoditat i també per a la comoditat de les persones que l’envolten.

D'aquesta manera, Carlota Corredera arrossegava la cadira amb el col·laborador fins al centre del plató. Però al cap de pocs minuts Kiko tornava a desaparèixer de pla i davant les preguntes dels seus companys, Carlota ha explicat què estava passant.

Kiko Hernández rep una burxada durant l'emissió de ‘Sálvame’

La presentadora admetia que Kiko estava sent assistit pel metge de Telecinco. Aquest li estava subministrant un calmant intramuscular, que se subministra a través d'una petita burxada. Minuts més tard, Kiko tornava a plató i confirmava el testimoniatge de Corredera.

Per si no n'hi hagués prou, el programa tenia una sorpresa preparada per a Kiko Hernández i han plantat un fisioterapeuta en el plató perquè tractés les lumbars del col·laborador alhora que s'emet el programa.

Hernández ampliava els motius dels seus dolors i apuntava que eren conseqüència d'una artritis psoriàcica, que li implica diferents dolors i que li impedeixen poder realitzar amb normalitat la seva funció en televisió. Davant les cures que ha rebut el col·laborador, Mila Ximénez ha preguntat que si al seu company li han portat un fisioterapeuta què li portaran a ella, recomanant que li portessin una UCI sencera.

Els col·laboradors de 'Sálvame' se sumen al massatge del fisioterapeuta

Els companys de Kiko han decidit aprofitar l'ocasió i han demanat al fisioterapeuta que també els fes massatges a ells. Miguel Frigenti ha apuntat que té una contractura, Mila per la seva part ha manifestat un dolor en una cama i la resta han anat succeint excuses per a rebre un massatge.

Els directius del programa han indicat que Hernández acostuma a queixar-se de malalties i que a vegades no són tals o són molt menors del que ell transmet. Això ha estat negat pel col·laborador, que ha afegit que sempre que es queixa és amb motiu.

En altres ocasions ha estat el mateix Kiko qui ha manifestat el seu hipocondrisme. De fet, va ser un dels últims col·laboradors a tornar a ‘Sálvame’ després de la primera ona de la pandèmia, perquè la por de ser contagiat li impedia acudir al seu lloc habitual de treball.

A més, el dia que va participar en 'La última cena' va acudir al mercat disfressat amb un vestit de cos sencer i que fins i tot va ser criticat per Marta López en declarar  que li feia vergonya anar amb el seu amic pel carrer vestit d'aquesta guisa.


Comentaris

envia el comentari