Kiko Hernández es passa i li atribueix el desastre del coronavirus a Isabel Pantoja

Les xarxes han al·lucinat amb les acusacions del col·laborador

Kiko Hernández assenyalant amb el dit a 'Sálvame'
Kiko ha fet un comentari molt desafortunat sobre Isabel Pantoja | Telecinco

Kiko Hernández és conegut pels seus desproporcionats comentaris, que en més d’una ocasió han aixecat polseguera i han creat situacions difícils de solucionar. En aquesta ocasió, al col·laborador de Telecinco se li ha escalfat la boca i ha acabat escopint verí cap a Isabel Pantoja, involucrant-la amb un tema una miqueta pantanós i desagradable.

Mentre Laura Fa assegurava que María Teresa Campos era malastruc, ja que en tots els projectes en els quals col·labora acaben fracassant, Hernández ha volgut fer-li un gir al guió per a acabar dinamitant l'ambient amb una altra afirmació.

El col·laborador ha afirmat que la que realment és malastruc és Isabel Pantoja, ja que justament després del seu concert a Madrid va arribar a les nostres vides la crisi del coronavirus, cal recordar que el concert va ser el 6 de març. Aquest comentari no ha passat desapercebut per a ningú i els internautes han publicat el vídeo, al·lucinats amb les acusacions del conegut tertulià de ‘Sálvame’.

A aquest comentari cal sumar-li la recreació de l'habitació d'hospital que han fet en el programa per a situar als espectadors en el moment de parlar de Kiko Matamoros i que recordem que està ingressat en una clínica des de fa una setmana a causa d'una greu infecció, vinculada a l'extracció de vesícula que li van realitzar fa aproximadament mig mes.

'Sálvame’ va fer les paus amb Isabel Pantoja en el seu moment

Després de molts anys ventant a la família Pantoja, concretament a la ‘matriarca’ i al seu fill Kiko Rivera, el programa de les tardes de Telecinco va haver de recular i fer les paus públicament amb l’artista en un passadís de la cadena, simulant una trobada casual que segurament estava planejada premeditadament.

Una ‘reconciliació’ que es va donar just en el moment que la cantant va signar un contracte milionari amb Mediaset per a participar a 'Superviventes' i en altres formats de la cadena que encara estan per aparèixer.

Veurem si aquest comentari inapropiat d'Hernández té conseqüències dins de la cadena, encara que segurament s'acaba entenent com un comentari sense més dins de tota la rutina diària del, més que polèmic, programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari