Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández atura 'Sálvame' per confirmar la mort que sacseja el programa

Kiko va voler rendir homenatge a una persona especial

Kiko Hernández va tindre aquest dimecres un detall amb una persona molt especial. El col·laborador de Sálvame va aturar el programa per donar una mala notícia. Els seus companys estaven parlant de la Sálvame Fashion Week, que se celebraria aquella nit, quan de sobte va fer una pausa.

De manera sorprenent, els va interrompre per informar-los de la mort d'una dona que estava molt unida a l'espai de Telecinco. No va voler deixar passar l'oportunitat d'homenatjar-la. Es tractava d'una seguidora molt fidel que no es perdia ni un dia el programa.

Molt seriós i afectat, Kiko va explicar que «tinc una amiga que es diu Miriam, que ahir va morir la seva àvia. Ens veia cada dia durant 13 anys».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández se'n va recordar d'una espectadora que va morir | Telecinco

Sens dubte, va ser un gran gest per part de Kiko Hernández. Va aprofitar l'oportunitat per enviar-li «un petó enorme i ara ens veurà des d'aquí, des de dalt, des del cel».

Era una espectadora que gaudia amb el programa i que no se'l perdia ni una sola tarda. Segur que el missatge que va transmetre el tertulià va emocionar molt la seva amiga, que estava travessant uns moments molt complicats per aquesta pèrdua.

Com era d'esperar, els col·laboradors van aplaudir les seves paraules. Va voler recordar aquesta persona tan especial i no li va importar interrompre uns segons la retransmissió de l'espai.

«Doncs clar que sí», va dir Terelu Campos, molt d'acord amb les seves declaracions. D'aquesta manera, el pare de Jimena i Abril aconseguia treure el seu costat més sensible, possiblement el més desconegut per a l'audiència. Els que el coneixen bé, els seus amics de confiança, saben que és una persona molt propera i que sempre està pendent dels altres.

Sobretot ara que Kiko Hernández també està travessant una època molt dura. En molt poc temps va perdre dues grans amigues. En primer lloc, va acomiadar Mila Ximénez, víctima d'un càncer.

Amb ella va compartir moltes hores i tardes al plató. El que va començar com una relació de companys va acabar convertint-se en una amistat molt especial. Era habitual que es reunissin fora de l'espai per posar-se al dia dels seus assumptes i preocupacions.

Unes setmanes més tard moriria Begoña Sierra, la responsable del bingo Las Vegas. La considerava com a part de la seva família i alguna vegada va confessar que l'ajudava a criar les seves filles.

Van ser dos cops que van arribar molt seguits i gairebé sense esperar-los. Davant d'aquesta situació es va veure obligat a deixar el programa durant un temps per recuperar-se i recarregar energies.

▶️ Chelo García Cortés estalla al salir del hospital tras romperse el brazo en directo

Kiko Hernández, esquitxat per la polèmica

El que ningú pot posar en dubte és que Kiko Hernández es troba molt còmode estant al focus de la polèmica. Així es va poder comprovar durant els dos últims dies amb la seva companya Lydia Lozano.

Poques hores abans que comencés la Sálvame Fashion Week va revelar que la periodista tenia «por del vestit que li ha preparat Ana María Aldón». El col·laborador va explicar que va dir que «si volen que jo faci el ridícul, em nego, jo no em posaré amb cap drap».

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Lydia Lozano va ser l'última víctima de Kiko | REDES SOCIALES

L'enfrontament va continuar aquest dimecres. Ell va posar en dubte que la seva companya no anés a desfilar a la gran gala. Lydia li va contestar que ho acabaria fent perquè «soc bona persona, cosa que tu no ets».

Kiko li recriminava que volgués ser la protagonista de l'esdeveniment quan era una convidada més. El col·laborador tornava a treure el seu costat més crític i polèmic amb els seus companys.