YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Hernández deixa tothom bocabadat: «No puc trepitjar un plató on estigui ell»

El col·laborador va deixar clar que no vol tenir cap mena de relació amb Antonio David Flores

Tothom que ha vist el segon i tercer episodi de la sèrie-documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', no pot negar que, fins el moment, tot el que ha revelat la filla  de Rocío Jurado ha posat la pell de gallina a més d'un. Els col·laboradors que es trobaven ahir al plató de 'Mediaset' no podien articular paraula després d'escoltar les dures paraules que Rocío Carrasco pronunciava sobre la seva relació de parella amb l'exguàrdia civil, Antonio David Flores, unes vivències que la marcarien per a la resta de la seva existència.

En la segona entrega de l'especial sobre el documental de Rocío Carrasco, van estar presents al plató de Telecinco nous col·laboradors respecte al primer diumenge d'emissió, ja que tan sols va repetir Paloma García Pelayo. Unes de les sorpreses de la nit va ser la presència del veterà col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, qui no és habitual veure-li en aquesta mena de programes nocturns des que va tenir a les seves bessones fa quatre anys.

«Sento ganes de vomitar escoltant el seu relat»

El col·laborador va ser un dels més afectats en escoltar els nous testimonis d'una esquinçada Rocío Carrasco, desgranant detalladament com va ser l'infern que va viure al costat d'Antonio David Flores entre els anys 1997 i 1999.

Kiko Hernández es va mostrar molt entristit per les paraules de Rocío Carrasco, i fins va arribar a confessar que «sent ganes de vomitar escoltant el seu relat». Alhora, el veterà col·laborador va donar la seva opinió més sincera a l'hora de parlar de qui fins fa uns dies, va ser el seu company de treball, Antonio David.

«Sabia que ho passaria malament, però m'ha semblat tot molt desagradable. Escoltant el tracte que li donava Antonio David a Rocío em donen ganes fins de vomitar, se m'ha posat malament el cos. Jo crec que aquesta dona ha patit un maltractament de manual, el que no ho vulgui veure allà ell amb la seva consciència i les seves limitacions», confessava un afectat Kiko.

«No hi ha cap dubte del qual ha patit aquesta dona i he de dir que m'alegro de no ser company d'Antonio David Flores. No saps com m'alegro, seria incapaç de trepitjar un plató de televisió on estigui ell, incapaç», va sentenciar el tertulià de 'Sálvame'.

«Li demano disculpes a Rocío Carrasco per haver parlat d'ella com a mare»

Kiko Hernández no ha volgut tirar pilotes fora en parlar d'Antonio David i ha entonat el 'mea culpa', admetent que, després de veure els episodis d'aquest diumenge i els anteriors, té moltes ganes de demanar-li perdó a Rocío Carrasco per haver-li dit 'mala mare' en diverses ocasions.

Ahir, Kiko va entendre que l'absència de la mare respecte dels seus fills és un tema molt més complex del qual podia haver imaginat el col·laborador: «Li demano disculpes a Rocío Carrasco per haver parlat d'ella com a mare, els seus fills ara no ho veuen perquè estan plens de verí, però quan passi el temps veuran l'amor amb què parla la seva mare d'ells».

Antonio David i Kiko Hernández van començar a ser companys de treball allà per l'any 2002, quan l'exgran germà va fitxar per 'Crónicas Marcianas', programa en què Antonio David ja col·laborava des del 2000. A més, abans de treballar junts a 'Sálvame', tots dos van coincidir durant diverses temporades a 'A tu lado', programa presentat per Emma García i que després de ser cancel·lat, va donar pas pocs mesos després a l'estrena de 'Sálvame' l'any 2009.


Comentaris

envia el comentari