MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Kiko Hernández, amb la casa embargada provisionalment en deure més de 145.000 euros a Hisenda

Un deute que ha sorprès en sortir a la llum que el col·laborador guanya fins a 250.000 euros l'any

Kiko Hernández | CatalunyaDiari.com

 

Fa uns dies va sortir a la llum l'increïble sou de Kiko Hernández, un dels rostres més cotitzats de 'La fàbrica de la tele' i de Telecinco que ascendiria fins als 900 euros per cada col·laboració a 'Sálvame Diario'. En canvi, però, l'ex concursant de Gran Hermano, ha corregut a desmentir-ho i ha assegurat que «són xifres allunyades de la realitat». A més, ha transcendit un deute que manté amb Hisenda, un fet desconegut de la vida privada del televisiu.

La revista 'Rumore' havia assegurat que el sou d'Hernández gràcies a les seves aparicions televisives rondaria els 250.000 euros anuals pel seu treball setmanal, que no inclouria les seves aparicions del cap de setmana a 'Sábado Deluxe'. Una quantitat que sorprèn, ja que el col·laborador té una anotació prèvia d'embargament per part d'Hisenda que recau sobre el seu pis del carrer Luchana, situat al centre de Madrid, segons informa 'Vanitatis'.

 

Així doncs, no és l'única estrella de 'Sálvame' que tindria problemes econòmics perquè li reclamen al voltant de 145.000 euros i, a més, el banc sol·licita també uns 690.000 euros. Un deute que sorprèn molta gent a raó del bon moment professional pel qual passa el col·laborador.

 

 

Imatge de 'Villa Chatín' | cedida

Pel que fa a la nota simple de la casa de Kiko, de 127 metres quadrats i valorada en 638.300 euros, té un embargament de 142.927 euros de principal; 1.847 d'interessos; i 360 de costes; per tant, ascendeix a un total de 145.135 euros.

 

De moment, es desconeix si el col·laborador està renegociant el seu deute, però el que sí que és segur és que l'embargament no afecta la seva estimada Villa Chatín, situada a la Sierra de Madrid, ni al seu apartament amb vistes al mar de Gandía.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris