IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández celebra el primer aniversari de les seves filles Abril i Jimena a 'Sálvame'

Els companys de programa del col·laborador li han donat una gran sorpresa

Kiko Hernández
Kiko Hernández, feliç per l'aniversari de les seves filles| Imatge de: Instagram.

Kiko Hernández està més feliç que mai aquest divendres 19 de gener. Les seves filles, Abril i Jimena, compleixen el seu primer aniversari. Per aquest motiu els seus companys de 'Sálvame' han volgut fer-li una gran sorpresa per celebrar aquesta data tan senyalada per a ell. Va ser durant el programa d'ahir, 18 de gener, quan, per sorpresa, els col·laboradors van organitzar una festa en honor seu.

Durant el desenvolupament del programa de Telecinco, que anava transcorrin amb normalitat i quan el feliç pare es trobava parlant sobre els missatges del mòbil de Mark Hamilton, Belén Esteban va entrar, de manera inesperada, al plató. Els focus apuntaven cap a ella, mentre es disculpava i s'explicava: «Perdoneu! Tinc una sorpresa», va exclamar Belén.

Kiko Hernández, molt sorprès

En aquell moment, les càmeres van mostrar un gran pastís d'aniversari, i Kiko es va convertir en el gran protagonista del programa. L'emocionat col·laborador, totalment desconcertat a l'inici de la sorpresa, ràpidament va comprendre de què es tractava, doncs el pastís venia adornat per una gran espelma en forma d'1, els anys que compleixen les seves filles bessones.

A més, el disseny del pastís també anava dirigit particularment a cada una de les petites, doncs estava dividit per la meitat i cada costat era per Abril i Jimena. Mig pastís amb glacejat de color taronja, i amb el nom d'Abril, i l'altra mitja de color vermell, amb Jimena al capdavant. Aquesta va ser la manera com els companys d'Hernández van retre homenatge a l'aniversari de les seves filles.

El pastel que dieron a Kiko Hernández por el primer aniversario de sus hijas
El pastís que van donar a Kiko Hernández pel primer aniversari de les seves filles | Imatge de: Mediaset.

El millor any de la seva vida

El primer any que ha gaudit Kiko Hernández com a pare l'ha descrit com el millor de la seva vida. Tot i les dificultats dels primers mesos, a causa del naixement prematur, el col·laborador de 'Sálvame' ha reconegut que, ha sentit importants canvis en la seva vida, que l'han fet millorar, tant a nivell personal com a professional.

Kiko ha assegurat en diverses ocasions que convertir-se en pare li ha fet descobrir el veritable significat de la felicitat. Per aquest motiu, no ha descartat la possibilitat que, en un futur, torni a utilitzar el procés de la gestació subrogada per poder ampliar encara més la seva família, gaudint d'un tercer fill.

D'altra banda, va assegurar que en la seva feina també està el seu millor moment. L'oportunitat que li va oferir Mediaset de convertir-se en un dels presentadors de les Campanades 2017 de Telecinco va significar molt per a ell. A més, la seva participació a 'Sálvame' cada vegada sembla més transcendental, permetent gaudir d'un dolç moment laboral.

Vol buscar el nen

Gaudint de l'eufòric moment en què viu, Kiko Hernández també va reconèixer que, en cas de tenir un tercer fill, li agradaria que aquest fos un nen. «Ara vull anar pel nen, no és una broma, si Déu em dóna salut i diners, ho faré», afirmava.


Comentaris

envia el comentari