La confessió en ple directe a 'Sálvame' que ha deixat de pedra el programa

El col·laborador ho ha explicat tot durant el seu retorn al plató

Kiko Hernández, col·laborador de 'Sálvame'
Kiko Hernández ha confessat l'angoixa que ha passat durant aquests mesos de quarantena | Telecinco

El veterà col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, tornava ahir dilluns al programa després de dos mesos de confinament tancat a casa. Una experiència que no ha dubtat en explicar en directe. Així doncs, Kiko va confessar que «ho he passat molt malament» durant aquestes més de vuit setmanes que ha estat a casa, gairebé sense sortir.

El col·laborador confessava al plató que els guants «m'han salvat la vida» perquè «em posava tant gel que m'acabaven sagnant». La neteja excessiva de mans que va fer per evitar contagiar-se amb el virus ha tingut aquestes conseqüències.

«He plorat molt, d'impotència»

Kiko també ha explicat com s'organitzava per anar a comprar cosa que feia «el menys possible» i com ha gestionat la por de sortir al carrer: «De vegades me n'anava i tornava sense res. No era capaç de sortir del cotxe. Notava formigues a la cara». En aquest sentit ha confessat que va arribar a desmaiar-se de la pressió que sentia per l'ansietat: «He plorat molt, d'impotència, sentia que no servia per a res». El col·laborador afegia que té por a aquest virus que continua afectant mig món.

Davant dels seus companys de 'Sálvame' assegurava que havia passat «una època molt difícil, amb molta por». En aquest sentit, el col·laborador del programa de Telecinco ha afegit que «li deia a Mila que sou uns valents. Em sentia una merda, que no valia».

Finalment, Kiko acabava el seu discurs recordant la notícia que ha deixat commogut a tothom: «Després veus el que li ha passat a Lequio i Ana Obregón... som uns afortunats per tenir feina. A partir d'ara, no em queixaré», afirmava Kiko en el seu retorn als platós de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari