Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández confirma els pitjors presagis sobre la seva nova vida

El madrileny té esperança de poder-se dedicar al teatre

Kiko Hernández està molt centrat en la seva carrera com a actor. L'11 de febrer s'estrenava al teatre amb l'obra 'Distinto'. Tot i això, els resultats no han estat els desitjats.

La companyia s'ha vist obligada a anul·lar una funció que tenien programada a Badajoz d'aquí a unes setmanes. Davant d'això, el col·laborador de televisió ha donat explicacions. No vol que ningú es deixi portar per les informacions falses.

Kiko Hernández ha donat explicacions

Kiko està molt il·lusionat amb aquest projecte, i els últims anys s'ha estat preparant per no desentonar a l'escenari. En una conversa amb la revista 'Diez Minutos' revela perquè s'ha suspès l'obra a terres extremenyes.

«En una gira tan llarga i en què hem fet ple a cada ciutat, a vegades es donen circumstàncies que eviten que l'obra es pugui representar». explica. Resulta que el dia que tenien previst actuar a Badajoz cau en plenes festes patronals. Això ha fet que «no s'hagi pogut arribar a la quota per a rendibilitzar l'espectacle».

Per tant, això demostra que el públic els ha donat l'esquena. No han aconseguit vendre les localitats suficients perquè econòmicament els compensi portar l'obra fins a aquesta ciutat. D'alguna manera, el tertulià va intentar edulcorar la situació justificant-ho amb el fet que la funció coincidia amb les festes locals.

Foto de Kiko Hernández actuant al teatre
Kiko Hernández, durant la representació teatral. | Instagram (@kikohernandeztv)

Malgrat tot, ell està molt satisfet amb la resposta del públic a la majoria de llocs on han representat l'obra. A gairebé tots els teatres on han actuat s'ha penjat el cartell de «no hi ha entrades», i això el fa immensament feliç. No esperava tenir tant de suport en la seva estrena com a actor.

Sense cap mena de dubte, igual que passa amb Jorge Javier Vázquez, els personatges coneguts donen més interès a les representacions. Molts seguidors de 'Sálvame' van a veure aquests espectacles atrets més pel famós que hi actua que per l'obra en si.

Kiko Hernández ha vist com comptava amb el suport dels espectadors a Madrid. Davant la bona resposta del públic, els responsables de l'obra han decidit ampliar la gira cinc mesos més. Això portarà els actors a ciutats tan importants com Sevilla, Màlaga o Plasència.

A 'Distinto', el col·laborador de Telecinco dona vida a Alejandro, un productor de 43 anys. Es presenta amb una vida estupenda, una esposa ideal i un èxit rotund en l'àmbit professional. No obstant això, li passa una cosa que ho enterboleix tot.

Comparteix cartell amb actors com Fran Antón, Blas Caballero i Eva Marciel. Els seus companys sempre l'han elogiat per ser tan treballador i professional i diuen que té molt de talent.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández és molt polifacètic | Mediaset

 

Kiko Hernández comprova com li canvia la vida

Kiko Hernández està encantat amb els èxits que ha collit al teatre. Però sap que també haurà de pagar un alt peatge per això. Amb l'ampliació de la gira per Espanya, li canviarà bastant la vida.

Això implicarà, per exemple, que ja no pugui passar tant de temps amb les seves filles, Jimena i Abril. Haurà de fer les maletes i separar-se d'elles durant una temporada. És possible que en algun moment el puguin acompanyar a algun viatge, però la intenció és que es quedin a Madrid.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
El tertulià està encantat amb aquest projecte | GTRES

El col·laborador de Telecinco compta amb un equip de professionals que atenen les menors les 24 hores del dia. Sap que queden a les millors mans, així que pot marxar amb la tranquil·litat que no passarà res.

Això sí, Kiko també és conscient que això li pot afectar les vacances o la feina a la tele. Haurà de reduir les hores de col·laboració a 'Sálvame' durant un temps.

▶️ Marta, mujer de Chelo García-Cortés, rompe el silencio y cuenta la verdad