Kiko Hernández en un plató de Telecinco

Kiko Hernández, delicat de salut i assenyalat a 'Sálvame': «El que passarà...»

El col·laborador travessa un moment molt complicat

Kiko Hernández està passant una etapa realment difícil tant a nivell personal com professional. D'una banda, pels estralls de la malaltia que pateix, artritis psoriàsica, que s'ha agreujat en els últims mesos i que fins i tot l'ha portat a canviar de casa perquè no pot pujar escales.

D'altra banda, viu un tens enfrontament amb Alejandra Rubio i fins i tot ha estat atacat per Gema López. I, per a acabar-ho d'adobar, ara a 'Sálvame' ha deixat de ser intocable.

Fins ara, al programa mai s'havia tret una informació que el pogués comprometre. No obstant això, en les últimes hores, això ha canviat. S'ha deixat entreveure que hauria traït una amiga.

Kiko Hernández, al punt de mira

Carlota Corredera va ser l'encarregada de donar a conèixer una notícia a 'Sálvame' que no deixaria Kiko en bon lloc. Va dir: «Destapem una història que podria danyar seriosament la seva reputació. Tinc debilitat amb tu i el que es planteja que he de fer em resultarà complicat».

«No es tracta d'unes imatges de fa 20 anys, ni és una broma ni un joc. No ho passaràs bé aquesta tarda».

A això va afegir: «Sé que, de vegades, es genera el dubte que quan anem a treballar estem avisats i fem servir informació. Però ell no té ni idea de què passarà avui».

Tan segura estava que el que diria no agradaria a Kiko que va exposar: «Tinc por que abandoni el programa. Si decideix deixar-ho, jo no aixecaré el cap, perquè el destí ha triat que avui estigui jo al capdavant del programa».

Aquestes paraules van fer que Hernández es mostrés cada vegada més preocupat pel que es revelaria de la seva vida. No obstant això, amb la serenitat que va poder, va manifestar: «Tinc secrets foscos, suposo que com tothom. Però caldrà afrontar-los».

Kiko Hernández descobreix l'acusació i reacciona

Avançada la tarda, va arribar el moment en què es descobriria la informació sobre el col·laborador. Així doncs, es va donar a conèixer que una confident de 'Sálvame' havia explicat una cosa inesperada: Kiko havia traït una amiga.

Fa un temps, la revista 'Diez Minutos' va treure en portada unes fotografies del madrileny amb una dona. Doncs bé, segons aquesta font, aquestes fotos les havia pactat amb el paparazzi. La confident a afirmar: «Puc confirmar que va trair una amiga seva venent unes imatges on sortien junts».

«Juga brut. Va avisar el fotògraf, li va dir on serien i va preparar la trobada».

«Sé que ho negarà, però va negociar i, el que és pitjor, va obtenir diners a costa d'ella. Crec que és de justícia que se sàpiga».

Aquestes declaracions van ofendre moltíssim Hernández. Visiblement enfadat i dolgut pel que s'havia dit, es va dirigir a l'esmentada confident. «I una merda», va dir.

I va continuar dient: «Crec que és de justícia que se sàpiga que menteixes. Ni diners ni llets en vinagre. Qui va avisar el fotògraf va ser el restaurant on vam anar. Jo això no ho faria mai; abans m'haurien de matar».

És més, va donar altres detalls del que va passar: «El fotògraf va anar al lloc on li van dir que anés i va fer les instantànies. Però, si s'ho hagués currat, hauria seguit al cotxe. Llavors ara sí que estaríem parlant d'un altre reportatge».

Les seves paraules van ser ratificades per Gema López, que va dir que havia parlat amb el director de la revista. «M'ha dit que les coses són com les has explicat i que no has negociat res. M'ha comentat que si haguessis volgut fer aquest tema, s'hauria fet bé», va afirmar.