Kiko Hernández, obligat a demanar disculpes en directe a 'Sálvame'

El presentador substitut de Jorge Javier ha hagut de demanar disculpes per una confusió generada en el seu programa

Kiko Hernández ha enviat un clar missatge a Chabelita
Kiko Hernández ha demanat disculpes per una confusió del programa | Telecinco

'Sálvame' segueix estant a l'ull de l'huracà per les seves contínues ficades de pota, l'última de les quals l'ha portat a haver de demanar disculpes a l'audiència per la confusió que va crear.

Si la setmana passada, 'Sálvame' rebia una allau de crítiques per enganyar l'audiència amb una bomba que mai va arribar, ara la seva ficada de pota està relacionada amb el mític presentador Ramón García, arran de la mort d'Álex Lequio.

 

Una confusió en directe

Va ser dimecres passat quanRamón García s'assabentava de la mort d'Álex Lequio, fill de la seva gran amigaAna Obregón, en directe al seu programa que presenta al Canal Castella la Manxa, i esclatava en llàgrimes en recordar el fill de la seva amiga: «Em costa parlar en passat d'ell. El vaig conèixer quan era un nadó, l'he vist créixer, per a mi era un nen molt especial».

 

«Estimada Ana. ha perdut el que més estimava al món, al seu únic fill», continuava el presentador. «Això ha de ser duríssim. Vull dedicar la meva feina a la memòria d'Álex Lequio i a la que durant tants anys va ser la meva companya de feina, i que després de tots aquests anys segueix sent una de les meves grans amigues».

Ramón García i Ana Obregón van treballar junts durant sis anys al programa «Què apostem?», pel que la seva relació va ser molt estreta i amb els anys han mantingut l'amistat.

Kiko Hernández demana disculpes a Ramón García

El fet és que 'Sálvame' es va fer ressò de l'emotiva reacció del presentador, i a l'hora de citar-lo, es van confondre amb el nom del seu programa, generant un cert malestar. Kiko Hernández, que presentava ahir el programa en substitució de Jorge Javier, va haver de sortir a disculpar:

 

«Hem de dir alguna cosa, hem d'aclarir alguna cosa. La setmana passada, concretament el dimecres 13 de maig, vam emetre unes imatges de Ramón García al programa 'En Companyia' que ell presenta per al Canal Castella-la Manxa. Al citar-lo, hi va haver alguna confusió i des d'aquí volem demanar-li disculpes si li ha generat alguna molèstia».

Segons sembla, van dir que el programa de Ramón García es deia 'Quédate en casa', que precisament era el hashtag d'aquest moment, però no el nom del programa, que és 'En Companyia'.

 

Comentaris

envia el comentari