Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández obre les portes de casa seva a un home que li farà guanyar molts diners

Kiko Hernández ha tingut una cita molt especial dins de la seva llar

Kiko Hernández, col·laborador habitual dels programes de Telecinco, porta molt de temps treballant als mitjans de comunicació, i per això, coneix a la perfecció el funcionament del món de l'espectacle. Així que, sempre sol tenir molta cura, a més de ser força prudent amb la seva vida privada.

El col·laborador té per costum ser discret i no sol compartir gaires detalls, però d'un temps ençà tot ha canviat. I és que s'ha adonat que a les xarxes socials també hi ha gent que li dona suport, motiu pel qual intenta compartir certs atreviments.

Recentment ha publicat una fotografia molt especial que demostra que té una estupenda relació amb els seus companys de teatre. Sí, ja que, recordem, el polemista protagonitzarà una obra anomenada 'Distinto' que s'estrenarà properament.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández protagonitzarà una obra de teatre a Madrid | Mediaset

Kiko és un treballador nat i des que va posar un peu als platós de Telecinco va saber que volia dedicar-se a entretenir el públic. Però, el problema és que aquesta professió desgasta molt, i per això ha pensat que seria bo buscar-se una alternativa lluny de la petita pantalla.

Per aquest motiu ha signat un contracte per convertir-se en protagonista d'una obra de teatre que s'estrenarà pròximament a Madrid. Ara, el col·laborador de 'Sálvame' ha reunit a casa seva, una formidable mansió situada en una urbanització exclusiva, als seus nous companys.

De fet, amb un ha establert un vincle especial, ja que han de besar-se durant la representació teatral i han agafat molta confiança. A més, tothom que ha coincidit amb Hernández assegura que fora de càmeres és un home molt divertit.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un 'storie' de Kiko Hernández
Kiko Hernández ha tingut una reunió amb els seus nous amics | CatalunyaDiari

Kiko també ha convidat a menjar els responsables de 'Distinto', una obra de teatre que li farà guanyar molts diners en els propers mesos. Actuarà en diferents punts d'Espanya i està disposat a endur-se'n les filles Abril i Jimena, almenys això va explicar a la revista 'Diez Minutos'. Així doncs, el col·laborador està cada cop més lluny de Telecinco, encara que tot fa pensar que aquesta estratègia donarà resultats més aviat que tard.

Kiko Hernández té una cita molt especial

Kiko ha compartit una informació amb els seus seguidors d'Instagram que està generant enrenou. En concret, ha reunit els seus companys de 'Distinto' a casa seva per fer els últims assajos, cosa que mai ha fet amb els col·laboradors de 'Sálvame'. Un gest que podria provocar una nova guerra a Telecinco perquè Hernández sempre ha estat molt reservat amb la seva vida privada.

El polemista pensa que relacionar-se amb certs tertulians de 'Mediaset' li pot generar problemes, motiu pel qual manté la distància. Tot i això, amb els seus nous amics de l'obra de teatre sembla no tenir gens de por, i per això els ha convidat al seu domicili. Allà han assajat i han estat ultimant els detalls de la representació, ja que volen que tot surti perfecte.

Hernández viu amb les seves filles Abril i Jimena, dues nenes que estan a punt de viure un gran canvi gràcies al talent del seu pare. I és que el col·laborador vol que les seves petites l'acompanyin en aquest projecte, per això estaran amb ell sempre que actuïn fora d'Espanya. Alhora, ja coneixen tots els actors de l'obra, ja que han estat dinant a la llar familiar.

Kiko Hernández confessa: «Ho tinc tot ben planejat»

Kiko ha guanyat molts diners a la televisió i ho continuarà fent, encara que ara ho farà d'una manera diferent. «Ho tinc ben planejat: seguiré a la tele i m'emportaré les nenes a la gira, que serà en caps de setmana», va explicar a 'Diez Minutos'. A més, segons ha sortit publicat, l'obra de teatre també li reportaran beneficis força suculents.

Hernández sempre ha estat molt reservat, però ara n'ha fet una excepció, convidant als actors de 'Distinto' a passar un dia amb ell dins de la seva llar. Un domicili que ha despertat la curiositat dels espectadors a causa del misteri que genera el col·laborador.