Kiko Hernández explica per què va aparèixer amb cadira de rodes a 'Sálvame'

El col·laborador assegura no haver mentit i revela les conseqüències de la seva malaltia

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández explica la veritat de la seva malaltia | Telecinco

Kiko Hernández va sorprendre a tota l'audiència apareixent a 'Sálvame' en cadira de rodes. «Què fa al plató l'avi de Kiko Hernández?», es preguntava Carlota Corredera. Va ser llavors quan el director, David Valldeperas, va explicar els motius d'aquesta aparatosa aparició de Kiko.

«Em va trucar ahir al matí dient que es trobava malament. Quan vaig veure-li la cara, vaig pensar que tenia raó, que estava fotut», va assegurar Valldeperas. «Lumbàlgia, això és per l'artritis psoriàsica... ara m'ha donat per la lumbàlgia», va assenyalar Kiko Hernández.

Kiko Hernández ha estat molt criticat

Tot i no trobar-se en plenes facultats, el col·laborador ha continuat treballant al plató de 'Sálvame'. No obstant això, dilluns passat, 4 de gener, Kiko Hernández va voler començar el programa fent al·lusió a tots aquells que l'han criticat i acusat d'haver fingit la seva malaltia.

Pocs dies després d'haver aparegut en cadira de rodes al plató de 'Sálvame', el col·laborador va ser vist dinant en un restaurant. La seva agilitat de moviments i la seva bona cara van fer pensar als presents que Kiko no es trobava tan malament com feia veure, i és per això que el van acusar de mentir. «Em deien que som uns mentiders», explicava Hernández.

No obstant això, la veritat és que la malaltia que pateix Kiko Hernández té aquesta particularitat. Hi ha dies en què es troba molt malament i estones en què no pateix cap dolor: «De sobte em fa mal i no puc aixecar-me, però dues hores després no em fa mal res», explicava el col·laborador.

Carlota Corredera va voler donar suport al seu company amb un missatge dirigir als 'haters': «Una cosa és fer una broma amb una cama enguixada o alguna cosa així, i una altra és fer bromes amb temes de salut tan importants. Els nostres seguidors més fidels ja ho saben, així que des d'aquí li envio un petonet als 'haters'».

La malaltia del col·laborador

Fa uns anys Kiko Hernández va confessar patir artritis psoriàsica, una malaltia que es caracteritza pel dolor articular, rigidesa i inflor que poden afectar qualsevol part del cos, incloses les puntes dels dits i la columna vertebral. En conèixer la seva malaltia, Kiko va patir per les seves filles: «Em fa por que em caigui una de les meves filles», confessava.

Actualment l'artritis psoriàsica no té cura i els símptomes van i venen, afectant diferents parts del cos. En el cas de Kiko Hernández, la inflamació i el dolor muscular a la zona lumbar li provoquen dificultats per caminar. Però, una vegada que l'afecció està controlada mitjançant medicaments o injeccions d'esteroides, el pacient sent una millora. És per això que se'l pot veure caminant amb normalitat.

«De sobte em fa tant mal que no puc ni aixecar-me per anar al bany, però dues hores després no tinc absolutament res i em puc moure. Gràcies a Déu aquesta malaltia em dona aquests descansos. Hi ha vegades que em puc moure i altres que no, però en deu dies estic com nou, fent carreres per aquí», assegurava el col·laborador dilluns passat. 


Comentaris

envia el comentari