Kiko Hernández explica per què ha desaparegut sense dir res

El col·laborador ha entrat per Skype a 'Sálvame' per explicar els motius

Imatge d'una connexió en directe entre Jorge Javier i Kiko Hernández
Kiko Hernández explica a 'Sálvame' els motius de la seva absència | Telecinco

María Patiño, Kiko Matamoros, Rafa Mora ... Són diversos els col·laboradors de 'Sálvame' que continuen acudint a plató diàriament per poder fer la seva feina, mentre la resta de col·laboradors ho fan telemàticament a causa de les restriccions i el confinament aprovat per l'Estat davant la crisi pel coronavirus.

No obstant això, en els 20 dies que portem de confinament, no hi ha ni rastre de Kiko Hernández. El col·laborador de 'Sálvame' donava la cara aquest dimarts i explicava els motius de la seva absència.

Confinament al peu de la lletra

Molt sincer, el col·laborador assegurava que està porta a peu de la lletra el confinament per les seves dues filles, les bessones Abril i Jimena. Les bessones, de tan sols tres anys, sempre s'han mantingut en l'anonimat per estricta decisió del seu pare, i aquesta vegada no anava a ser menys.

«Les meves filles tenen 3 anys i aquest temps m'està anant molt bé per estar amb elles perquè no havíem passat tant de temps junts mai abans», assegurava Kiko per després afegir que era un afortunat perquè vivia «en una casa gran, amb espai, però entenc que en pisos petits de quaranta o cinquanta metres, on els pares han d'estar amb els fills, és molt difícil».

Així doncs, ja sabem el perquè Kiko ha estat absent els últims dies i, segurament, ho estarà en els pròxims programes, per estar amb les seves filles. De fet, gràcies no tenir cap mena de contacte amb l'exterior, tal com recomana el govern, Kiko segurament pretén evitar un possible contagi que pogués posar en risc la seva família.


Comentaris

envia el comentari