YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Hernández explica perquè ha estat tants dies sense anar a 'Sálvame'

El col·laborador ha respost als rumors sobre el seu suposat ingrés hospitalari per coronavirus

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández ha tornat a 'Sálvame' després d'haver estat absent | Telecinco

Kiko Hernández ha reaparegut a 'Sálvame' després de diversos dies d'absència que han desencadenat una infinitat de rumors sobre el seu estat de salut. És per això que ha aprofitat el seu retorn per aclarir els motius de l'absència i trencar amb els rumors.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Reapareix a 'Sálvame' i aclareix els dubtes sobre el seu estat de salut

Durant la seva absència a 'Sálvame', algunes informacions han apuntat que Kiko Hernández podria haver-se contagiat de coronavirus. Fins i tot s'ha arribat a afirmar que ha estat ingressat per complicacions derivades de la malaltia. Ara bé, el col·laborador és molt clar i per això no ha dubtat en desmentir els rumors. 

«Per cert aquests dies no he tingut COVID-19, que he llegit per aquí 'Kiko ingressat, amb COVID'», ha aclarit l'ex concursant de 'Gran Hermano' després d'interrompre la seva companya Lydia Lozano, que exercia de presentadora.

Tot i que el col·laborador ha volgut deixar clar que no ha patit cap problema de salut, tampoc ha volgut donar detalls sobre les raons que l'han mantingut allunyat de la feina durant uns dies.

Lydia Lozano revela els motius de l'absència de Kiko Hernández a 'Sálvame'

No obstant això, Lydia Lozano sí que ha explicat els motius de l'absència de Kiko Hernández. La periodista se n'ha anat una mica de la llengua revelant el que ha estat fent el col·laborador durant aquests dies. «Benvingut, Kiko. Com es nota que has estat de vacances», ha comentat Lydia Lozano quan ha presentat al seu company.

Després d'aclarir que no ha estat malalt, la periodista i eventual presentadora de 'Sálvame' no ha dubtat en revelar als espectadors que Kiko Hernández ha estat uns dies de vacances per estar amb les seves filles. «Ha estat perquè t'ha vingut de gust agafar-te uns dies amb les teves filles», ha assegurat Lydia Lozano sense tallar-se un pèl.

Amb tot això, el madrileny, descontent amb les declaracions, ha tallat rotundament a la seva companya: «Bé, pel que sigui», ha afegit per deixar clar que no vol donar més detalls sobre la seva vida privada.

Tot i ser tallant i mostrar-se incòmode davant la situació, Lydia Lozano ha seguit insistint en les vacances del seu company: «Portes un color de pell...». Ara bé, Kiko no ha callat i ha manifestat que «el color de pell és pels raigs UVA. No suporto prendre el sol, així que rajos UVA», ha sentenciat el col·laborador per canviar de tema. D'aquesta manera, Kiko Hernández ha volgut tallar de soca-rel amb totes les especulacions que han sorgit durant la seva absència.

Kiko Hernández mai ha faltat a la feina, és per això que fàcilment han sorgit rumors. Cal recordar que el passat mes desembre, el madrileny va arribar al plató de 'Sálvame' en cadires de rodes perquè patia una forta lumbàlgia i no podia ni caminar. De fet, durant el directe, va haver d'anar a la infermeria per demanar un calmant. Fins i tot en circumstàncies com aquesta, el col·laborador compleix amb la seva feina.

No obstant això, en aquesta ocasió sembla ser que Kiko Hernández no ha patit cap problema de salut. Tan sols volia passar una mica més de temps amb les seves filles, Abril i Jimena, de 4 anys.


Comentaris

envia el comentari