Fotomontaje de Kiko Hernández y Terelu Campos

Kiko Hérnandez carrega contra Terelu: «No t'aguanto ni a tu ni a la teva filla»

Kiko Hernández, treu fum pels queixals després del gest de Terelu al plató de 'Secret Story'

Kiko Hernández ha explotat contra la col·laboradora de 'Secret Story', Terelu Campos. El madrileny s'ha posat com una fura en ple directe, cosa que poques vegades s'ha vist. A més, ha recordat el gest lleig que li va fer la nit anterior. 

La visita sorpresa de Jorge Javier i Kiko Hernández al plató no va agradar a Terelu Campos. L'atracament a Terelu va tenir lloc durant el final de 'Sálvame' i la col·laboradora es va negar a parlar amb Kiko. Hores més tard, el tertulià esclatava en directe qüestionant què més ha de fer perquè el perdoni. 

Jorge Javier Vázquez va admetre que va passar «una mala estona», però Kiko Hernández no ho veu així. «Jo no la vaig veure superada, que en un cos tan petit hi hagi tant classisme, sigui tant dèspota; tan digna per al que vol i per al que l'interessa... Estic de tu fins aquí!», sentenciava Kiko.

Kiko Hernández esclata en ple directe contra Terelu Campos

Fins i tot, el mateix Kiko reconeix que va marxar de plató per respecte a Maria Teresa Campos. Com que la seva família diu que tot just veu la televisió, va estar a punt de despatxar-se. «N'estic fart de llepar culs que hi posen Campos, ja no puc més».

La versió de Kiko era que no sabia que aniria a plató, ja que de saber-ho hagués declinat la invitació de Jorge Javier. Cansat d'estar sempre en el punt de mira, Kiko es preguntava què més havia de fer.

«No sé com actuar, t'he demanat disculpes, t'he demanat perdó, he dit que no em ficaria amb la teva filla, estic bé amb la teva mare. He fet les paus amb Carmen Borrego. Què més vols, que vagi a casa teva i et llepi el cul? Tant se me'n fot», deia.

«Et fot que em porti bé amb la teva mare i germana?»

«Però perquè dius que em facin fora d'un plató si no he dit absolutament res dolent?», es preguntava el tertulià. «Et fot que em porti bé amb la teva mare i germana? Doncs és el que hi ha! Jo tampoc t'aguanto, ni a tu ni a ta filla».

«S'ha acabat, no la puc ni veure!», tancava el tema davant la mirada atònita de la resta de col·laboradors i el presentador del programa.

La discussió màxima de Kiko Hernández generava un altre tipus de picabaralles, com el de Carmen Borrego i Kiko Matamoros. El nou fitxatge de 'Sálvame' el criticava per encoratjar la seva neboda, Alejandra Rubio, contra ella i afirmava que era molt mal conseller.

Tant un com l'altre han acabat discutint en ple directe de 'Sálvame'. Ella s'ha atipat de l'actitud del col·laborador pel que fa a la seva neboda. «No callaré més», sentenciava la filla de Maria Teresa Campos.

«Kiko posa la meva neboda en contra meva», deia, mentre que l'altre ho negava. A més, Kiko confessava que ella havia provocat un escàndol a Alejandra Rubio per revelar coses de la seva vida privada. No obstant això, Carmen ho negava.

Al seu torn, Kiko Matamoros li deia que s'atrevís a explicar la veritat del que ha passat. Ella ho negava i Kiko se seguia mantenint igual: «A Carmen no li agrada que Alejandra sigui la mà dreta de l'àvia», assegurava. «No en tens ni idea, no em facis parlar. Ho faré pel respecte a ma mare», replicava Borrego.