Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández deixa la porta oberta a participar a ‘GH VIP 6’

«Hi ha certs temes dels quals parlaré», ha comentat el col·laborador de 'Sálvame' sobre una possible participació en el 'reality'
Kiko Hernández | cedida

Cada vegada està més a prop l'estrena de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP' que es produirà la pròxima tardor. Malgrat que encara no s'ha fixat cap data en concret, s'està parlant molt sobre quins podrien ser els concursants que participaran en l'aventura a la casa de Guadalix de la Sierra, a Madrid.

  

Estan sortint molts rumors sobre possibles candidats gràcies a les pistes que van deixant els mateixos famosos i que apunten a Lydia Lozano o a Oriana Marzoli, exconcursant de 'Mujeres y hombres y viceversa'. De moment, però, tot són suposicions i l'únic que ha estat confirmat és que Jorge Javier presentarà les gal·les i Sandra Barneda dirigirà els debats.

 

Kiko Hernández podria fer el salt a l'edició VIP

Una de les persones que la productora de 'GH VIP' vol que participi en el programa és Bárbara Rey, tal com ha revelat Kiko Hernández a 'Sálvame'. A partir d'aquesta informació, la presentadora Paz Padilla ha aprofitat per preguntar-li al col·laborador si ell també estaria disposat a participar en el 'reality'.

 

«Jo, com Bárbara Rey, hi ha certs temes dels quals no parlaré», ha contestat Kiko, sense afirmar ni desmentir la seva possible participació en el concurs i generant encara més intriga. Tot i els esforços de Paz Padilla, el madrileny no va voler dir res més, així que caldrà esperar a veure si és un dels escollits per participar en el retorn del 'reality' a Telecinco.

 

Cal recordar que Kiko Hernández ja sap el que és viure a la casa de Guadalix de la Sierra. L'any 2002, treballava en una immobiliària de Madrid i ho va deixar tot per participar a 'Gran Hermano 3'. El madrileny va ser el tercer finalista i, des de llavors, ha desenvolupat una espectacular carrera televisiva com a col·laborador.

Bárbara Rey | Cedida

Bárbara Rey vol participar a «GH VIP 6»

L'examant del rei Joan Carles és un dels personatges del moment i des de 'GH VIP' ho saben. Per això volen que participi en el 'reality' i ella sembla disposada a acceptar la proposta. El passat dissabte 28 de juliol, Bárbara Rey va concedir una entrevista als col·laboradors de 'Sábado Deluxe' i va assegurar que no li importaria participar en el concurs de Telecinco.

 

Inclús en el cas que també hi participés Chelo García Cortes, col·laboradora de 'Sálvame' amb qui la seva relació d'amistad va acabar molt malament. «M'encantaria entrar a 'GH VIP', amb ella o amb qui sigui. Si tinc una bona feina i està ben remunerat, com si està Chelo o si no hi és».