YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Hernández indigna a Lydia Lozano: l'humiliant secret sobre el seu marit que ha revelat a 'Sálvame'

El col·laborador ha tornat a demostrar la seva falta de discreció desvetllant una anècdota que la seva companya li havia explicat fora de càmeres

Lydia Lozano plorant al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano s'ha enfadat amb Kiko Hernández per explicar una anècdota privada del seu marit. | Mediaset

La relació de Kiko Hernández i Lydia Lozano torna a perillar després de l'última humiliació del col·laborador, que aquest cop ha tingut com a objectiu el marit de la seva companya de programa.

Kiko Hernández ha esdevingut el bocamoll oficial de 'Sálvame', com ha demostrat diverses vegades, especialment en els darrers dies. Després d'assenyalar accidentalment a Olvido Hormigos en un cas de prostitució, aquest cop ha posat tot el focus mediàtic sobre Charly, el marit de Lydia Lozano.

L'anècdota de Lydia Lozano i el seu marit en el control de temperatura d'un restaurant

El col·laborador va tornar a fer ostentació pública de la seva falta de discreció i va explicar una anècdota sobre Charly, marit de Lydia Lozano, que la seva companya li havia confessat fora de càmeres. Kiko Hernández va explicar que recentment la parella havia anat a sopar a un restaurant i que abans d'entrar els van prendre la temperatura com a mesura de prevenció contra el coronavirus.

En aquest moment, segons relatava el col·laborador, Charly va fer un comentari molt desafortunat. «Li prenen a Lydia al front i surt 36,3, però quan és el torn de Charly els hi diu que al front no, que a la mà que se li cremen les neurones», explicava Kiko Hernández, sense poder contenir el riure, en un intent de ridiculitzar la parella de la seva companya.

Lydia Lozano defensa al seu marit Charly

Lydia Lozano  no es va prendre gens bé la revelació. Encara feia temps que no vèiem a la periodista enfadar-se amb el seu company, en aquesta ocasió la humiliació cap al seu marit la va indignar. «Jo només dic que això va sortir publicat en un estudi», va defensar la col·laboradora.

Tot i que la polèmica finalment es va tancar amb una trucada al doctor Sánchez Martos, la periodista potser no torni a confiar en el seu company per explicar-li coses de la seva vida privada. «Prendre la temperatura al front no crema les neurones. No afecta a ningú per res», va sentenciar el metge oficial del programa.


Comentaris

envia el comentari