Kiko Hernández diu adeu definitivament a la seva millor amiga: «És vergonyós»

El col·laborador s'ha mostrat enfadat per la irresponsabilitat de Marta López

Kiko Hernández assenyalant amb el dit a 'Sálvame'
«Em sembla vergonyós», sentenciava molt enfadat Kiko Hernández | Telecinco

Kiko Hernández no està passant una bona època a causa del coronavirus. El col·laborador va estar durant tota la quarantena sense anar a treballar per por del contagi.

Aquest dijous 13 d'agost, 'Sálvame' publicava uns vídeos de les vacances de la gran amiga de Kiko, Marta López, al costat de Makoke. En les imatges es podia veure com la parella d'amigues gaudia d'una nit de festa a Marbella sense cap mena de mesura ni de distància de seguretat. A més, no van dubtar en besar-se i abraçar-se, tot això sense portar les mascaretes obligatòries.

«Em sembla vergonyós», sentenciava molt enfadat Kiko Hernández

«Encara que és la meva amiga... Em sembla vergonyós que facin això quan estan dient que cada vegada hi ha més infectats, que se saturaran els hospitals… anar-nos-en de festa a enganxar-nos la ‘careta’ els uns amb els altres i després publicar-lo a xarxes socials, em sembla no ser en aquest món», recriminava Kiko.

El de ‘Sálvame’ s’ha mostrat molt enfadat amb l'actitud de les col·laboradores de 'Telecinco' en aquests moments tan complicats per als espanyols.

A més, Kiko va criticar l'actitud de Marta i Makoke en ser personatges públics: «És no preocupar-se per la resta de la gent que és a la seva casa i té por, mascaretes!. No volem ser exemple de res ni volem dir-li a ningú com fer les coses, però aquí cal dir les coses com són».

«Irresponsables», afirmava Rafa Mora sobre el vídeo de Marta i Makoke

Després de les crítiques d'Hernández , la resta de col·laboradors també demanava explicacions a les protagonistes del vídeo de Marta López. Mentre Rafa Mora les acusava d’«irresponsables» i recordava la mort de més de 40.000 persones, Gema López demanava «sentit comú perquè en això ens la juguem tots».

Finalment, Kiko sentenciava amb aquesta frase: «Ja tindrem temps de sortir de festa, de riure, però no tornem a mes de març, si us plau».


Comentaris

envia el comentari