La insinuació de Kiko Hernández que fa saltar pels aires Telecinco

L'exparella podria haver tornat a veure's amb motius més enllà de l'amistat

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández està molt enfadat amb Marta López | Telecinco

Rosa Benito i Amador Moheano sempre han atribuït la seva separació a l'exposició que van fer del seu matrimoni a televisió. El matrimoni, que durant molts anys va ser idíl·lic, va començar a trontollar-se amb l'aparició de presumptes amigues d'Amador que van portar a Rosa a cansar-se del seu marit, precipitant la seva separació. Aquesta ruptura va ser televisada pràcticament en directe, fent mal al matrimoni i trencant les seves relacions amb 'Sálvame'.

L'amistat que va mantenir Rosa Benito amb José Manuel Montalvo en 'Supervivientes' també va molestar Amador, que no entenia com la seva dona podia mantenir una bona amistat amb algú del sexe contrari. A més, van aparèixer algunes veus que afirmaven que Rosa tenia intencions molt més serioses amb Montalvo, quelcom mai es va arribar a materialitzar per la falta d'interès del model.

En l'actualitat, tant Rosa Benito com Amador Mohedano han afirmat que mantenen una bona relació i que jugaria a favor del nucli familiar, perquè acostumen a coincidir en celebracions familiars sense cap problema i apostant per la bona harmonia que existeix dins la família. Ara bé, segons sembla, la reconciliació està sobre la taula perquè ara una insinuació de Kiko Hernández podria fer-nos veure que existeix un vincle molt més estret entre l'extingit matrimoni.

Amador Mohedano vist a Torrejón de Ardoz

El col·laborador de 'Sálvame' ha demanat als espectadors del programa que anomenin al telèfon d'al·ludits per a dir si han vist a Amador Mohedano pels carrers de Torrejón de Ardoz, el municipi on viu Rosa Benito. Una dada que podria confirmar la reconciliació entre tots dos, tenint en compte que Amador té la seva residència habitual a Chipiona. Veurem si el temps confirma aquesta intuïció del col·laborador i veurem si són els protagonistes d'aquesta possible reconciliació els que acudeixen als platons per a relatar aquesta bona notícia, que els tornaria a exposar, sens dubte, a l'opinió pública.


Comentaris

envia el comentari