Kiko Hernández li va regalar a Lydia Lozano el retorn d''Amablito', el seu suposat amant

El missatge del vell conegut no va agradar gens a la col·laboradora, el dia del seu aniversari
Lydia Lozano complia 57 anys | Telecinco

 

Els anys no passen en va i el temps afecta a tothom per igual. Tot i això, hi ha gent que no té ganes d'admetre aquesta realitat, com és el cas de Lydia Lozano, qui sempre s'ha mostrat poc partidària de celebrar el seu aniversari, així de com reconèixer quina és la seva edat. Tant és així que, en els últims anys, ja hi ha hagut quatre ocasions on s'ha considerat que la col·laboradora complia 57 anys.

 

Aquesta vegada, com és tradicional, tampoc ha volgut confirmar la seva data de naixement exacta. De fet, sorprèn a tothom la seva negació a acceptar aquesta celebració, doncs Lydia és considerada una dona que es manté molt per, pels anys que se li consideren. Reconeguda per ser un dels treballadors de 'Sálvame' que menys ha hagut de passar pel quiròfan, la tertuliana de Telecinco manté una pell i un físic envejables.

La celebració més polèmica

El que és un fet és que, li agradi o no, Lydia ha gaudit del seu aniversari, un any més, rodejada dels seus estimats, amics i companys de feina. Després d'una setmana on els diferents programes en els quals col·labora es van dedicar a rendir-li homenatge, aquesta vegada ha sigut el torn de 'Sálvame'. Ara bé, en l'emissió ser que la col·laboradora va agrair el record, però no tant el regal. 

 

El 2017 ha estat un any que Lozano no oblidarà. Marcat pels seus alts i baixos amb la relació amb Kiko Hernández, qui fora el seu millor amic i enguany es convertís en el seu pitjor malson, finalment ambdós van aconseguir arreglar la situació. El presentador va demostrar que havia recuperat el seu millor moment amb qui fora una gran companya, dins i fora dels platós, amb el regal més àcid.

 

Nou capítol en la delicada relació que viuen Kiko Hernández i Lydia Lozano | Telecinco

El retorn d'Amablito

Ara bé, no sabem si la relació amb Kiko podria tornar a perillar després del seu detall. Sense saber-se si va ser de broma o seriosament, el col·laborador va arribar a plató amb dos rams de flors, els quals no va voler reconèixer, de manera immediata, qui els havia entregat. Posteriorment, va confirmar que un era de part del seu club de fans. Del segon, en va parlar més endavant. 

 

En aquell moment, Kiko va demanar als productors del programa que donessin pas al vídeo, donant a Lydia el ram en qüestió. Va ser llavors quan va aparèixer l'home de la nit a la pantalla: Amablito. Es tracta, ni més ni menys, que del jove cubà amb el qual s'havia relacionat a Lydia dos anys enrere. Segons ell, havien mantingut una gran aventura. Lydia, en canvi, sempre ho va negar. 

 

Amablito, la relació cubana de Lydia Lozano | Telecinco

 

Un retrobament molt desagradable 

Amable González, l'amic de Lydia, va acceptar que «fa molt temps que no parlem». No obstant això, no es va tallar en participar en un «esdeveniment mundial», marcat per la important data de la col·laboradora televisiva. Per aquest motiu, «com en els vells temps», Amablito no va dubtar en ser partícip de l'aniversari de la seva companya. 

 

La reacció de Lydia va ser èpica. Amb tot el sarcasme i ironia del món, va enviar un petó per l'Amable, així com pel seu pare, qui setmanes enrere va amenaçar de sortir a televisió i parlar sobre l'aventura del seu fill amb l'estrella de Telecinco. La tertuliana es va mostrar contrariada i enfadada pel detall de Kiko Hernández, fent evidència que aquest no li va causar cap gràcia.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris