Kiko Hernández i María Teresa Campos, més units que mai abans del seu 'Deluxe'

Cada vegada estan més units

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández i María Teresa Campos han apropat postures | Telecinco

Kiko Hernández ha estat molt crític amb María Teresa Campos i especialment amb les seves filles, Terelu i Carmen Borrego durant molt de temps. No obstant això, fa uns dies sembla que la relació entre el col·laborador de 'Sálvame' i la matriarca de les Campos ha millorat molt.

Una mostra d'això és que aquesta el va convidar a menjar a casa seva, on ell va acudir acompanyat per les seves filles. Aquesta reunió va fer que el públic critiqués molt a l'exconcursant de 'Gran Hermano'. I és que part de l'audiència va considerar que s'havia comportat de manera falsa. Per què? Per esmorzar amb la dona a la qual tant ha atacat i a la qual hauran dolgut els comentaris que el col·laborador va fer dels seus familiars.

La reunió va ser un èxit

Doncs bé, aquesta reunió sembla que va ser un èxit. Tant és així que ara el col·laborador està donant molt suport a María Teresa. Ho ha fet hores abans que s’assegui al plató de 'Sábado Deluxe' per a concedir una entrevista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

María Teresa Campos estará este sábado, a las 22h, en ‘Sábado Deluxe’

Una publicación compartida por Sábado Deluxe (@sabadodeluxeoficial) el

S'enforteix la relació

Aquesta nit, a partir de les 22 hores, la matriarca de les Campos se sotmetrà a les preguntes dels col·laboradors del programa de Telecinco. Allà parlarà de les polèmiques protagonitzades per la seva família, del seu treball actual al Youtube, i fins i tot de la seva relació amb Edmundo.

Sembla que Kiko Hernández s'ha ofert a ajudar-la a preparar aquesta entrevista. Una mostra d'això és que no ha dubtat a convidar a dinar a María Teresa Campos a casa seva. Així, s'ha vist a la presentadora entrant en l'habitatge d'aquell, a la qual també ha acudit una amiga de tots dos, Belén Ro.

D'aquesta manera, queda clar que les asprors entre aquell i la mare de Terelu s'han llimat. És més, possiblement això es veurà reflectit aquesta nit al 'Deluxe'. 


Comentaris

envia el comentari