Kiko Hernández i la mentida de 'Sálvame': «Estava tot pactat»

Els espectadors no obliden el passat conflictiu del tertulià

Kiko Hernández és una de les cares més polèmiques de les nostres pantalles. I, malgrat que fa més de vint anys que va començar la seva trajectòria mediàtica, encara no ha aconseguit guanyar-se l'afecte del públic, ja que tots els seus moviments són estudiats minuciosament i gran part dels espectadors està desitjant que cometi algun error.

Així doncs, el documental de Rocío Carrasco està traient a la llum els secrets més foscos de la premsa del cor, i Kiko Hernández està posant molta obstinació per glorificar la filla de 'la més gran', però l'audiència li ha recordat que no és la persona més indicada per fer-ho.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El passat del col·laborador està ple d'ombres, i els seus detractors asseguren que ha fet de tot per estar en televisió. De fet, una de les seves grans amigues, Belén Esteban, el va acusar d'haver-se inventat una malaltia per cridar l'atenció de la premsa.

Tanmateix, recentment, 'Sálvame' ha celebrat el seu aniversari, on el mític programa ha complert més d'una dècada en antena, i els seus directors li han rendit un petit homenatge. Així, en veure unes imatges antigues, la princesa del poble ha fet una reflexió: «saps de què més em penedeixo? De la moguda amb Kiko».

La tertuliana estava fent referència a la discussió on el va titllar de fer muntatges: «Li dic sempre. Jo no estava bé i, t'ho juro, va ser una de les baralles de què més m'he pogut penedir». D'aquesta manera, les paraules de Belén han acabat amb molts rumors. I és que el seu company mai va negociar amb el seu estat de salut per recuperar el seu lloc de treball en els mitjans de comunicació, però, al llarg de la seva carrera, ha comès bastants errors que el públic no aconsegueix oblidar.

«M'alegro de no ser company d'Antonio David Flores», va declarar a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Segons la seva opinió, l'exmarit de Rociíto ha tingut un comportament inadmissible en els platós de televisió, encara que, aquestes paraules, lluny de ser aplaudides, han estat força criticades.

El col·laborador revela el gran secret de 'Sálvame'

Els espectadors no obliden els inicis de Kiko Hernández, que col·laborava a 'Crónicas Marcianas', i la seva actitud era completament reprotxable. De fet, va arribar a amenaçar una de les seves companyes, Sonia Arenas, amb agredir-la durant un programa. No obstant això, el tertulià renega del seu passat i assegura que tot era fruit d'un personatge televisiu. Seguint el seu discurs, Xavier Sardà, presentador de 'Crónicas Marcianas', li pagava més diners per tenir certs comportaments.

Aquestes explicacions van convèncer gran part del públic. Però, els enemics del tertulià han rescatat altres imatges on aquest li arrenca el vestit a Yola Berrocal i María Lapiedra. Aquest episodi va succeir a 'Sálvame Deluxe' i aquí no tenia l'excusa d'estar influenciat pel presentador del programa. Així doncs, Kiko s'ha vist obligat a donar explicacions sobre aquests escàndols, dient que tot era un muntatge ideat per les mateixes damnificades. «Em diuen moltes vegades 'tu calla que mira que amb allò que vas fer a Yola i Maria Lapiedra, dir que això és show», ha començat dient.

«Tant el tema de Yola, com de María, estava tot pactat. Si el programa començava a les dotze de la nit, ens vam haver de reunir amb elles a les vuit del vespre per veure com fèiem el tema del vestit. Se'ls treia i portaven un velcro, i es quedaven nues», confessa. En un intent de defensar-se, Kiko Hernández ha acusat els seus mateixos caps de crear muntatges. Però, en adonar-se de l'error que estava cometent, ha afegit: «tot estava ideat per elles». Tindrà conseqüència per part dels seus directors després de revelar aquest secret?


Comentaris

envia el comentari