Kiko Hernàndez, seriós

Kiko Hernández té nous problemes fora de la feina i les seves filles ho saben

Kiko Hernández acumula un nou fracàs a la seva vida

Kiko Hernández pateix un nou contratemps. Una de les cares més conegudes de l'univers de 'Sálvame' veu com els seus somnis es trenquen. Encara que a Telecinco li va molt bé, només cal veure la seva gran intervenció a la 'Sálvame Fashion Week', sembla que els seus negocis fora de la tele estan patint adversitats.

El vam conèixer a 'Gran Hermano' i, posteriorment, com a col·laborador als platós del cor on es va fer lloc amb el seu caràcter polèmic. Tot i això, Kiko Hernández ha demostrat que el seu talent no s'encasella únicament a deixar anar 'bombes'.

Imatge de Kiko Hernández quan treballava al programa Crónicas Marcianas
Kiko Hernández ha evolucionat molt des dels seus inicis a la televisió | Mediaset

Així doncs, des de fa uns mesos l'hem pogut veure exercint com a actor teatral protagonitzant l'obra 'Distinto'. Això sí, les coses no estan anant gaire bé.

Cancel·len l'obra de teatre de Kiko Hernández sense donar explicacions

Encara que en el seu debut a Madrid va penjar el cartell de 'no hi ha entrades', la sort no somriu aquesta vegada al col·laborador. Així doncs, el passat 28 de maig, Kiko tenia previst fer una nova funció al poble de Villanueva de la Serena a Badajoz. No obstant això, aquesta funció no va arribar mai a fer-se.

Amb només 10 dies d'antelació, l'ajuntament va comunicar a les xarxes socials que l'esdeveniment es cancel·lava. «L'espectacle 'Distinto' previst per al proper 28 de maig, queda cancel·lat. Disculpin les molèsties» deia la publicació de Facebook.

El text anava acompanyat d'una imatge amb el pòster de l'obra de teatre i lletres superposades en vermell amb la paraula «cancel·lat».

Amb aquest breu comunicat, no s'arriben a saber els motius pels quals la funció de Kiko Hernández no va poder pujar a l'escenari del Teatro Las Vegas. Potser ha estat per decisió pròpia del col·laborador o a causa d'una escassetat en la venda d'entrades, cosa que provocaria que la representació teatral fos inviable.

En aquest breu comunicat no s'han especificat els motius pels quals el Teatro Las Vegas s'ha vist obligat a cancel·lar aquesta funció. Una de les hipòtesis que s'estudia és una escassetat en la venda d'entrades. Això hauria provocat que aquesta representació no hagi resultat viable.

Com afectarà aquest revés professional a la vida de les dues filles? Aquesta no és la primera vegada que Kiko Hernández s'enfronta al fracàs.

Portada de revista
Kiko Hernández és pare i treballa a la tele i al teatre   | CEDIDA

El 2021 es va embarcar en un negoci d'olives. Emulant la seva companya Belén Esteban, el col·laborador de 'Sálvame' va intentar provar sort amb la seva marca d'aquests aperitius. Tot i això, les coses no van sortir com esperava, després de sis mesos, Kiko Hernández va abandonar aquest projecte.

Però no tot s'acaba aquí. En breus, Kiko farà gala dels seus dots actorals a Águilas (Múrcia). Si tot va bé, el dissabte 4 de juny, el tertulià actuarà al Auditorio Infanta Doña Elena.

'Distinto' és autoria de Juan Andrés Araque, el qual, segons ha confessat, va escriure el personatge que interpreta Kiko prenent com a inspiració al propi col·laborador. «Em va dir que havia escrit el personatge d'Alejandro pensant en mi, però la veritat és que hi tinc poc a veure», explicava Hernández.

Kiko Hernández actuant al teatre
Kiko Hernández actuant al teatre | INSTAGRAM (@KIKOHERNANDEZTV)

La raó de les seves paraules és que «Ell és molt bona persona, i no dic que jo sigui dolenta, però és que és difícil ser tan bonàs», assegurava Kiko Hernández.

Això sí, la gent que no hagi aconseguit entrada haurà d'esperar prou per poder veure Kiko Hernández a la seva faceta d'actor. La funció no es tornarà a representar fins a finals doctubre.