IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández parlarà de la seva orientació sexual a 'Sálvame'

Així ho assegurava el mateix programa el passat dimecres 24 de gener

Kiko Hernández, cara a cara con él mismo
Kiko Hernández, cara a cara amb ell mateix. | Mediaset

El col·laborador del programa de Telecinco 'Sálvame', Kiko Hernández, ha acabat cedint a les exigències del programa i dels espectadors, els quals demanaven que es convertís en el protagonista de l'última edició de 'Cuéntame', on haurà d'enfrontar-se amb un dels entrevistadors més durs de la cadena: ell mateix. 

Així ho confirmava el mateix programa el passat dimecres 24 de gener, mostrant les primeres imatges, en exclusiva, de la pròxima entrevista cara a cara del col·laborador, on parlarà, per fi, de les seves polèmiques més personals. 

L'orientació sexual de Kiko Hernández

Malgrat que Kiko Hernández parla de tothom i sembla conèixer la vida privada de tots els famosos, són poques les informacions que es tenen de la vida personal del col·laborador. De fet, molts encara es qüestionen quina és l'orientació sexual de Kiko, qui sempre ha sabut contestar a les preguntes sense deixar una resposta clara.  

Així doncs, podria ser que durant la pròxima edició de 'Cuéntame' Kiko poses punt final a la intriga generada entre els seus seguidors preguntant-se a ell mateix: «Ets gai?».

Kiko Hernández, en 'Cuéntame'
Kiko Hernández, a 'Cuéntame' | Mediaset

Criticat per la seva gasiveria

Tanmateix, un altre dels temes que sempre han senyalat a Kiko Hernández és la seva suposada gasiveria. I és que molts han considerat que l'exconcursant de 'Gran Hermano' és massa estalviador amb els diners, criticant-lo de garrepa. No obstant, el Kiko Hernández ha aprofitat l'ocasió per deixar clar el seu punt de vista sobre el tema. 

«Miro molt pel dia de demà. Ara no estic sol, tinc una família i em fa por que puguin venir temps difícils», confessa el mateix Kiko, explicant els motius pels quals és criticat de garrepa. I és que el col·laborador ha sigut atacat en diverses ocasions pels companys de feina i amics, els quals li tiren en cara que no gaudeixi d'una vida plena de luxes, la qual podria estar vivint sense problemes. 


Comentaris

envia el comentari