IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Anabel Pantoja esclata a 'Sálvame' per les crítiques de Kiko Hernández i Alejandro Albalá cap a la seva família

La pregunta del col·laborador sobre la casa de Cantora va ser el motiu que va acabar amb la seva paciència

Albalá, Kiko Hernández y Anabel Pantoja en 'Sálvame'
Albalá, Kiko Hernández i Anabel Pantoja a 'Sálvame' | Mediaset

 

Alejandro Albalá ha posat en un embolic a la família Pantoja després d'explicar intimitats i aspectes de la vida personal d'ells a la televisió. El convidat al plató de 'Sálvame' va causar una gran polèmica en donar a conèixer certa informació que Anabel Pantoja va intentar evitar, en el programa d'ahir dimarts, 23 de gener.

La tertúlia es va centrar en això i, fins i tot, Kiko Hernández va participar en el debat i va donar suport a l'ex de Chabelita Pantoja. La situació va superar Anabel que ja estava farta d'escoltar al jove criticar la seva exparella, quan ella no hi era per defensar-se.

«Isa no ha fet entrevistes parlant d'aquest senyor?», va dir Kiko per defensar el convidat. A més, va continuar insistint a Anabel perquè respongués a la pregunta, argumentant que la filla de la cantant ha anat a molts platós de televisió a parlar de la seva relació amb Albalá.

Aleshores, tot i que ella no li volia respondre, va acabar afegint: «No es pot comparar». D'aquesta manera, intentava evitar una complicada situació en què es trobava entre l'espasa i la paret, sense saber com desfer-se de les crítiques.
 

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja està farta de les crítiques cap a la seva família | Telecinco

El punt culminant 

Semblava que Kiko estava deixant de mostrar el seu posicionament al bàndol del convidat, però no va ser així, ja que va llançar una pregunta a Anabel que no li va agradar gens a ella. «A què olora Cantora?», li va preguntar al jove. La protagonista va esclatar en conèixer la seva resposta: «A camp».

La jove farta de la situació per la qual estava passant va contestar-li amb contundència i ràbia: «Perdona, el camp olora fora. Dins la casa olora molt bé perquè està neta. Ara es qüestionarà com olora Cantora. Estic fins aquí de la punta que se li treu a tot». «Pregunto el que em dóna la gana», va respondre l'exconcursant de 'Gran Hermano', qui va arribar a preguntar-li fins a quina olor feien els lavabos.


Comentaris

envia el comentari