Kiko Hernández podria deixar 'Sálvame' després que el gravessin de manera secreta

Admet tenir la culpa d'haver permès que el captessin parlant amb un company

Kiko Hernández, muy preocupado por Kiko Matamoros
Kiko Hernández podria deixar 'Sálvame' | Telecinco

Kiko Hernández ha estat enxampat. El col·laborador de 'Sálvame' va ser captat per les càmeres del programa parlant amb un company d'equip i mantenint una conversa que, teòricament, havia de ser privada. No obstant això, les imatges van ser captades i ara, el tertulià, està demanant a La Fábrica de la Tele que no emeti el vídeo, per no danyar la imatge dels afectats.

«Com puc ser tan imbècil?», li preguntava Kiko a Paz Padilla, mentre acceptava que ha demanat que no emetin, «com a mínim una part» de les imatges. La presentadora va explicar que els vídeos «revelen assumptes molt íntims», els quals podrien «canviar la imatge de la persona, per sempre, així com danyar la imatge d'un tercer».

Davant d'aquesta problemàtica, Kiko va sol·licitar als líders de l'equip de producció tallar part del contingut. El col·laborador va confessar que, davant la negativa i en un moment de tensió, va arribar a amenaçar de presentar la seva dimissió si s'arribaven a difondre aquestes imatges. No obstant això, va admetre que difícilment marxarà del programa.

Ha caigut a la trampa

Kiko Hernández va reconèixer tenir la culpa per «ser tan imbècil de caure en aquesta trampa». En aquest sentit, va assegurar que «estic decebut» amb ell mateix, ja que en tots els anys que ha estat com a professional, «mai m'havia passat una cosa així». Tot i això, va reconèixer que és un problema al qual havia de fer front, ja que l'error havia estat seu.

«Amb qui estic més cabrejat és amb mi mateix», va assegurar el tertulià, descartant haver tingut un mal moment amb els directius del programa, dels que va comprendre que estan fent la seva feina. «Jo sé on són els límits», va assegurar, encara que considera que, en aquesta ocasió, en cas de no fer cas a la seva demanda, s'estaran «passant» unes barreres ètiques.

Contingut exclusiu

Si les paraules de Kiko Hernández havien convertit en quelcom més que atractiu el contingut desconegut del vídeo, ell mateix va assegurar que, de difondre's, el programa té tema per setmanes. «Aporta al programa? Molt. Se'n parlarà? A totes hores», va advertir el tertulià, en referència al fet que la conversa tocava temes molt interessants.

Per això, va indicar que, en cas de publicar-se, «no us preocupeu pels continguts». En aquest sentit, va assegurar que amb les exclusives que apareixen, 'Sálvame' tindria «tancats tres dissabtes seguits», encara que va advertir que, els danys que provocaria, «no compensen» els beneficis que s'obtindrien.


Comentaris

envia el comentari