Kiko Hernández torna en directe i deixa a tothom al·lucinant amb el seu nou look

El col·laborador de 'Sálvame' està confinat des del dia en què el govern va decretar l'estat d'alarma

Kiko Hernández con la cabeza rapada al cero tras su cambio de look durante el confinamiento
Kiko Hernández va sorprendre els seus companys amb el seu canvi d'imatge | Telecinco

Molts famosos estan aprofitant aquest temps de confinament per provar nous canvis de 'look' davant la impossibilitat d'anar a la perruqueria. Ja sigui per provar una cosa nova, sorprendre els seus seguidors o controlar una cabellera rebel, són molts els que ens han impactat amb nous pentinats.

'Sálvame' posa de moda el rapat

Fins i tot, alguns d'aquests canvis de 'look' els hem vist en ple directe, com és el cas dels col·laboradors de 'Sálvame', que ja gairebé han creat una nova secció més pròpia d'un programa com 'Cámbiame'.

Kiko Matamoros s'ha convertit en el perruquer oficial del programa i ha rapat el cap a Jorge Javier Vázquez, Rafa Mora, JM Montero i Jesús Manuel.

La decisió d'alguns d'ells va ser voluntària i manifesta, mentre que altres es van haver de sotmetre a la votació de l'audiència sobirana que, a través de l'aplicació mòbil de Telecinco, va poder triar qui es rapava cada setmana. Així, vam poder veure Jesús Manuel oferint resistència i negant-se a veure el seu cap rapat.

Kiko Hernández sorprèn amb el seu nou 'look'

Qui també va voler sumar-se a la moda del rapat tot i no estar al plató de 'Sálvame' va ser el col·laborador Kiko Hernández. Està des de l'inici del confinament tancat a casa amb les seves filles bessones i ha estat bastant desconnectat del programa i de les seves xarxes socials.

Recentment va tornar a plató en una connexió en directe a través de Skype i va revelar en exclusiva el seu nou rapat al zero. Hernández va començar la videotrucada amb una gorra posada que es trauria més tard per deixar al descobert la seva lluent cap davant la sorpresa de tots els seus companys.

Ningú al plató pensava que la misteriosa gorra amagava un canvi de 'look'; de fet, la pròpia Carlota Corredera pensava que la portava perquè tenia els cabells molt esvalotats. 


Comentaris

envia el comentari