La visita inesperada a 'Sálvame' que ha espantat els col·laboradors

El col·laborador destaparà grans secrets d'importants personalitats del país

Kiko Hernández
Kiko Hernández ha tornat a 'Sálvame' després de dos mesos confinat | Telecinco

'Sálvame' porta una setmana anunciant que alguna cosa molt gran anava a succeir aquest vespre de dilluns. Amb un vídeo on apareixia la parca arrossegant una gran caixa pel bosc, el programa deia que apareixeria algú que revolucionaria el món del cor i sobretot, la vida dels mateixos col·laboradors del format.

Aquesta personalitat que va destapar els arxius secrets de 'Sálvame' no és altre que Kiko Hernández, que ha irromput en plató disfressat de parca, sorprenent a tots els seus companys que no donaven crèdit a la volta del col·laborador. Aquest ha sorprès molt per la por que li produeix el fet de sortir al carrer, a causa de la paranoia que li ha despertat la pandèmia sanitària que estem travessant.

Kiko torna a la televisió

Finalment, i segons explica el mateix protagonista, ha decidit tornar al programa perquè la por i la paranoia estaven podent amb ell, i ha pensat que potser la seva tornada a la feina podria ajudar a passar pàgina i viure aquesta situació amb una mica més de distància, però amb la mateixa prudència que el primer dia.

El col·laborador no s'ha posat un repte gens fàcil i ha promès que destaparà secrets mai explicats de molts dels seus col·laboradors, que de segur no els serà gens fàcil perdonar Hernández per les dades proporcionades.

'Sálvame' utilitza Kiko Hernández contra 'Pasapalabra'

La tarda d'avui és crucial per a Mediaset i Atresmedia. Antena 3 estrenava avui a les vuit del vespre 'Pasapalabra' i, per aquest motiu, Telecinco ha decidit programar la volta de Kiko Hernández amb un bagul carregat de notícies, fotografies i vídeos secrets , que mai han vist la llum i que quan ho facin posaran el país cap per avall.


Comentaris

envia el comentari