Miguel Frigenti i Kiko Hernández

Kiko Hernández revela l'origen de la fortuna de Miguel Frigenti: «Un delicte»

Kiko Hernández assegura que Miguel Frigenti té molts diners

Kiko Hernández, presentador polèmic de Telecinco, fa molt de temps que treballa a la petita pantalla i sap com crear espectacle. Recentment, ha revelat un dels secrets millors guardats de Telecinco: la fortuna de Miguel Frigenti. El periodista s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de la cadena i sembla que està guanyant molts diners.

Kiko Hernández ha estat l'encarregat de donar una informació que causa una gran polèmica: la suposada infidelitat de Miguel. Segons explica, Frigenti ha pagat 250 euros a Cristian Suescun, antic concursant de 'Supervivientes', per fer una videotrucada eròtica. Aquesta notícia ha generat un autèntic caos perquè hi ha molta gent que considera que no és verídica.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti podria haver estat deslleial a la seva parella. | GTRES

Miguel Frigenti assegura que no s'ha gastat mai diners per consumir serveis íntims i que no contractaria mai Cristian Suescun per això. Està tan segur que no hi ha cap prova contra ell que mostri els moviments bancaris. Hernández ha aprofitat aquest moment per veure la quantitat exacta que el periodista té al compte d'estalvis.

Kiko ha revelat a 'Sálvame' que Frigenti té una posició econòmica privilegiada i que es permet molts capricis. Carlota Corredera, presentadora ocasional de l'espai, ha recordat a Hernández que publicar certes dades «és un delicte». Li ha recomanat que sigui més prudent perquè això que estava explicant pertanyia a la més estricta intimitat del seu company.

Miguel fa molt de temps que també treballa a la petita pantalla i tot fa pensar que ha sabut invertir el seu patrimoni a la perfecció. La col·laboradora Marta López, íntima amiga, garanteix que el jove és molt estalviador i que té el cap sobre les espatlles. Aquest testimoni és incompatible amb el de Cristian Suescun, que l'acusa d'haver pagat un preu elevat per una simple trucada de vídeo.

Kiko Hernández explica la veritat: «Una diva dolenta»

Kiko ha tingut l'oportunitat de revisar els comptes bancaris de Miguel Frigenti i s'ha adonat d'una cosa important. El periodista ha guanyat molts diners gràcies a la seva participació a 'Secret Story', ja que segons Hernández «abans estava pelat». La veritat és que el pas del tertulià pel concurs ha rellançat la seva carrera perquè ara té molta més presència.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández maneja informació sobre molts dels seus companys. | Mediaset

Carlota Corredera té una estreta relació amb Frigenti, però no ha tingut més remei que explicar la veritat. Segons la seva informació, el jove s'ha comportat com a «una diva dolenta» amb una hostessa de Telecinco. Ell ha reconegut l'error i ha demanat disculpes, però el públic creu que el penediment no és sincer.

L'exconcursant de 'Secret Story' ha sortit beneficiat dels seus últims projectes mediàtics, almenys pel que fa al terreny econòmic. Tot i això, està més exposat que mai i els seus enemics han aprofitat per treure a la llum tots els seus secrets. La presumpta infidelitat al seu xicot només és el principi d'una llista que sembla eterna.

Kiko Hernández es penedeix després de les advertències

Kiko ha descobert que revelar les dades bancàries alienes és un delicte greu i per això no ha explicat quants diners té Miguel Frigenti. El problema és que la premsa ja comença a especular i el públic vol saber la veritat. Tot fa pensar que el periodista ha aconseguit reunir una quantitat suficient per viure de forma esbojarrada.

Miguel reconeix que li encanta el món de l'entreteniment i ha promès guarir els seus errors per poder continuar treballant a la televisió. Ara només ha de convèncer el públic que el seu propòsit és sincer, ja que altrament la seva situació mediàtica es complicarà.