Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández la «lia» i revela el secret de les seves filles Abril i Jimena

Kiko Hernández cada vegada és menys hermètic a l'hora de parlar de les seves filles

Kiko Hernández ha començat el 2022 amb molt bon peu en tots els sentits. Personalment, ja s'ha instal·lat plenament instal·lat a casa seva i amb les seves dues filles, Abril i Jimena, que donen alegria a la llar.

El col·laborador de Telecinco ha complert el seu somni més gran, el de ser pare, i ara veu amb fascinació i felicitat com les seves filles van creixent.

Portada de revista
Kiko Hernández va presentar les seves filles a la portada de la revista 'Semana'. | CEDIDA

En l'àmbit professional, Kiko també està passant per una bona època. De dilluns a dijous és un dels pilars de 'Sálvame'.

Les seves intervencions incisives i moltes vegades passades de frenada generen polèmica a dojo, cosa que interessa molt.

La seva aventura teatral, on ha centrat els seus esforços aquests últims mesos, també li està donant grans alegries.

Tot i que les crítiques no acompanyen, el teatre s'omple i Kiko enganxa sobre l'escenari. Veurem si la interpretació ha estat un caprici o ho veu com una manera de guanyar-se la vida en el futur.

La baixa audiència de 'Sálvame' i els negocis fallits de Kiko Hernández ja són una altra història.

Tot i això, té múscul econòmic per aguantar el temps que faci falta sense baixar gaire el seu nivell de vida. Sobretot en cas que les coses es posin lletges a la tele.

Kiko Hernández revela un nou secret de les seves filles

Kiko sempre s'ha mostrat molt poc inclinat a parlar de les seves filles. És normal, ja que tenen cinc anys i preservar-ne la intimitat és un dels principals objectius del seu pare.

El presentador les va mostrar en societat quan van néixer i ho va fer amb una portada d'una revista, acompanyat dels seus companys de 'Sálvame'. Un mal començament si el seu objectiu era mantenir-les en l'anonimat.

Després d'això, s'ha sabut poc sobre les nenes que van arribar al món gràcies a un ventre de lloguer. Amb el pas del temps, Kiko ha anat revelant alguns detalls o curiositats sobre les nenes.

L'última cosa que s'ha sabut és que, malgrat el fet que només tenen 5 anys, es manegen molt bé amb el telèfon mòbil.

Kiko ho ha explicat amb una foto publicada a les seves xarxes socials. En blanc i negre, la imatge de Kiko recolzat a la taula d'un restaurant i amb un somriure natural a la boca, està acompanyada d'un text.

«Al·lucino amb les fotos que em fan amb només cinc anys... Feliç, res més...».

Així doncs, ens podem imaginar l'estampa: les nenes que agafen el telèfon del pare mentre porten el menjar i fan una foto.

Es tracta d'una imatge ben enfocada i enquadrada que podria haver pres el mateix Kiko i algú amb més experiència.

Entre els comentaris, veritats com punys. «Les fotos dels nens són el reflex de com ens veuen» o «Aquesta mirada ho diu tot, la felicitat de les teves nenes es reflecteix a la teva cara», entre les respostes

Les filles de Kiko li demanen que calli

Kiko també ha revelat una altra anècdota molt significativa i que dona informació sobre les filles. Amb una foto on es veu una maneta tapant-li la boca a l'exconcursant de 'Gran Hermano', Kiko ho diu tot.

«Arribar a casa i que et diguin les teves nanes 'Calla, que has estat tota la tarda parlant a la tele'. La família...». 

Kiko potser hauria de fer una mica més de cas a les seves «nenes» i no ser tan destructiu amb alguns dels seus comentaris. A 'Sálvame', les coses no van bé i una de les directrius és que cal apujar el to i agreujar les polèmiques.

En aquest sentit, Kiko és un mestre, malgrat els savis consells de les filles.