Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat

Kiko Hernández revela el secret de les seves filles Abril i Jimena i trenca la promesa

Kiko Hernández decideix ensenyar el gran talent de les seves dues filles

Kiko Hernández, una de les cares més visibles de la marca Sálvame, aparca per un dia la seva absoluta discreció i decideix ensenyar als seus seguidors el que més estima de casa seva. El col·laborador, a través de les seves xarxes socials, ha decidit ensenyar el talent que amaguen les dues petites amb només cinc anys.

L'exconcursant de Gran Hermano és un gran pare, ja que no deixa de fer plans amb les seves dues filles, Jimena i Abril. Les bessones de Kiko Hernández, amb només cinc anys, han demostrat que tenen un gran talent per jugar a les bitlles. Així, ens ho ha pogut mostrar el col·laborador, que ha penjat unes stories amb els resultats de la puntuació a les seves xarxes socials.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Miamor perdido'
Kiko Hernández, feliç amb les seves dues filles. | GTRES
 

«Així hem començat…», ha escrit en una imatge en què es poden observar els noms de tots els jugadors, entre els quals hi ha el de Jimena i Abril, les seves dues filles. Tots van començar des de zero. Després d'una partida jugada, Kiko Hernández compartia el resultat amb una altra foto i aquestes paraules «i així hem acabat…».

El resultat és clar i poc confús. La pantalla mostra de manera clara que les filles del col·laborador de televisió tenen un gran talent jugant a les bitlles. De fet, les bessones van guanyar el col·laborador i la quarta acompanyant que també va jugar amb ells. La taula de resultats va quedar així: Jimena amb 80 punts, seguida de la seva germana Abril amb 70 punts i, finalment, el col·laborador amb 51 punts.

Fotomuntatge amb dues stories de Kiko Hernández.
Stories de Kiko Hernández ensenyant el resultat de les seves filles jugant a les bitlles. | Instagram
 

Kiko Hernández, al peu del canó

Kiko Hernández s'està molt de temps fora de casa per qüestions de feina. El col·laborador és una de les cares més habituals de la cadena de Fuencarral, sigui per les seves aparicions al programa Sálvame o a les nits a Mejor llama a Kiko. Combinar enregistraments, directes i altres projectes professionals el fan estar allunyat, molt a desgrat seu, de les seves dues filles, Jimena i Abril. Per aquest motiu, l'exconcursant de Gran Hermano sempre troba temps per fer plans divertits amb les nenes. Tot i no parlar gaire públicament sobre Jimena i Abril, de vegades ens ensenya per les seves xarxes socials alguns moments amb les petites de casa seva.

El col·laborador és un gran pare

No hi ha cap mena de dubte que és un gran pare. El col·laborador de televisió sempre està atent a les seves dues filles i no deixa de fer plans divertits amb elles. Les petites, amb tan sols cinc anys, han demostrat tenir un gran talent a les bitlles. De moment, no sabem si per a alguna cosa més, ja que Kiko Hernández és força gelós pel que fa a la seva vida personal i, per tant, és molt prudent a ensenyar i compartir contingut sobre la vida de les seves bessones.

El col·laborador ja ho va afirmar en una fotografia que va compartir amb tots els seus seguidors a Instagram. «Els meus últims cinc anys són un joc constant», expressava amb un somriure d'orella a orella fa uns mesos. Kiko no es queda quiet i intenta sempre buscar un pla per poder gaudir i divertir-se amb les seves filles.

Els altres problemes de Kiko Hernández

De fet, Kiko Hernández anunciava que abandonava l'obra de teatre Distinto i aclaria que no era per la falta de públic, sinó per un motiu de salut mental. «Hem omplert més de nou funcions. Hem tingut bones crítiques, el problema no ha estat la baixa afluència. Aquesta obra ha funcionat molt bé comparada amb altres que continuen a la cartellera. Deixo l'obra per quart cop en cinc mesos en contra de la meva voluntat i per la meva salut mental i personal», explicava el col·laborador a Sálvame. A més, ha assegurat que només es tractava d'una retirada temporal i que té al cap la seva tornada als escenaris.