Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández no podrà marxar de 'Sálvame': l'amenaça del programa

El col·laborador s'hauria plantejat deixar el seu lloc de treball per fitxar per un altre programa

És molt habitual que 'Sálvame', cada tarda, ens deixi tota mena de titulars que es fan virals entre els seguidors del veterà programa de Telecinco. Encara que pugui sonar estrany, l'«amenaça de bomba» que ahir va sortir a la llum al plató de 'Sálvame' no estava relacionada amb la docusèrie de Rocío Carrasco, de la qual tant s'està parlant des de mitjans de març.

Aquest dimecres, a la part final de 'Sálvame Naranja', el programa presentat per Jorge Javier Vázquez, es va comentar la polèmica entrevista a Miguel Bosé que es va emetre a 'El de Évole' diumenge passat, 11 d'abril. El periodista Carlos Ferrando, gran coneixedor de les aventures del fill de Lucía Bosé, va estar al plató de Telecinco per reviure algunes anècdotes del cantant.

El secret de Kiko Hernández que Jorge Javier va acabar revelant en directe

Després d'una pausa per a publicitat, Jorge Javier Vázquez, per uns segons, va canviar de rumb el programa i va revelar una cosa molt forta que li havia dit el col·laborador Kiko Hernández durant el descans. «Jo mai t'ho faria», afirmava Kiko, que esperava que Jorge Javier no expliqués el que havien parlat minuts abans en privat i, segons ell, en to distès i de broma. «Jorge, sigues lliure», posava més llenya al foc María Patiño, que volia saber quina era la confessió tan secreta que el col·laborador no volia donar a conèixer.

Llavors, sense pensar-s'ho gaire, Jorge Javier va agafar el toro per les banyes i va explicar en detall la conversa que havia tingut amb Kiko en un sofà del plató. Jorge Javier va explicar a l'audiència el que Kiko havia dit a ell i a David Valldeperas, el director del programa: «Tinc uns horaris terribles, estic cansat. Hi ha hores que no em van bé. Si em truqués l'Ana Rosa Quintana, treballaria els matins».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«A mi, per bons horaris, em convindria que em truqués Ana Rosa Quintana»

Sense negar en cap moment el relat de Jorge Javier, Kiko Hernández va revelar una altra part del missatge, que en un principi no volia fer públic: «I deixaria 'Sálvame'», al que Jorge va rematar: «I, el que és fonamental, deixaria 'Sálvame'. Això és el que ha dit. 'A mi, per bons horaris, em convindria que em truqués l'Ana Rosa Quintana'». «En aquest moment de la meva vida, sí», asseverava Kiko Hernández, que és col·laborador del programa des que va començar, el 2009, i en moltes ocasions ha presentat 'Sálvame Limón'.

Tot seguit, Jorge Javier Vázquez li va llançar un 'míssil': «Kiko, ets lliure de fer el que vulguis, però com te'n vagis al programa de l'Ana Rosa obrirem el calaix de la merda que tenim preparat. Vaja, que hi ha 'Sálvame' per a 15 anys més amb tot el que hi tenim guardat». I va afegir, amb sarcasme: «Si te'n vols anar, ves-te'n, però tingues en compte que estan desgreixant el teu calaix de la merda». En sentir aquestes paraules, Kiko Hernández va tancar l'assumpte: «Aquest és el meu programa. Quines tonteries s'arriben a dir durant la publicitat...», va finalitzar.

Ja veurem si el desig de Kiko Hernández de portar una vida més ordenada es pot complir a curt o mitjà termini, tot i que està clar que la productora no deixarà que un dels pilars de l'espai 'Sálvame' marxi tan fàcilment.