Kiko Hernández en un photocall sonriendo mucho y mostrando los dientes

La dona que fa somriure Kiko Hernández: «Represento per a tu tots els pecats»

Kiko Hernández recolza la seva amiga Belén Rodríguez en un dels seus pitjors moments

Kiko Hernández s'ha convertit en el cuidador oficial de la seva amiga Belén Rodríguez. Després d'una caiguda greu al seu domicili, el tertulià madrileny l'ha acollit a casa seva i ella està encantada de la vida.

 

Belén Rodríguez es va trencar la tíbia i el peroné fa unes setmanes, després d'una caiguda que ara la manté en una cadira de rodes. Encara que utilitza crosses per als desplaçaments curts. El seu desafortunat accident al bany de casa ha provocat que hagi de valdre's del seu bon amic Kiko perquè la cuidi.

Primer plànol de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez, encantada de viure amb Kiko Hernández des que es va trencar la tíbia i el peroné | GTRES

«Em podria haver matat, em podia haver trencat el cap», deia la col·laboradora a Jorge Javier Vázquez en una entrevista a 'Lecturas'.

Belén Rodríguez va triar Kiko Hernández i, amb ell i les seves filles, hi ha passat les últimes setmanes. És cert que també havia rebut la invitació de Jorge Javier.

A més, tant Kiko com Belén han passat molt de temps junts a casa d'ell. Quan Begoña Sierra, fundadora del Bingo Las Vegas va morir, Kiko es va prendre un descans. 

Belén Rodríguez, feliç de passar el temps amb Kiko Hernández

«Kiko fa la compra, em fa el menjar, em canvia els halògens… Sap fer de tot!», assegurava Belén. Així, la veterana tertuliana ha volgut agrair a Kiko la seva predisposició per estar al seu costat durant un moment dolent.

 

«Sempre m'estimaràs, jo represento per a tu tots els pecats que mai has tingut el coratge de cometre», ha publicat la convalescent sobre el seu amic Kiko. El text anava acompanyat d'una imatge en què tots dos apareixen molt feliços.

Belén surt asseguda a la cadira de rodes i Kiko al darrere, escrivint un «gràcies infinites». Al final, la Belén s'ha de quedar amb tot l'afecte que té molta gent. Un d'ells és el seu estimat Kiko Hernández, que ha sortit al rescat de la col·laboradora.

Belén Rodríguez va témer el pitjor després de caure

La impactant exclusiva que Belén Rodríguez va oferir aquesta setmana a la revista 'Lecturas' transmetia por. La col·laboradora de Telecinco afirma que va passar por. El dia que es va trencar la tíbia i el peroné, va ser evacuada a urgències i ha estat un dels més tristos de la seva vida.

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com a Belén Ro, al plat de La Casa Fuerte
Belén Rodríguez ha rebut el suport més gran després de la seva terrible caiguda al bany de casa seva | TELECINCO

«Em podria haver matat, em podria haver trencat el cap. Em vaig despertar a terra i tenia la bossa al menjador, vaig intentar recolzar el peu i em vaig adonar que el tenia rebentat. Vaig arribar de la dutxa fins al menjador reptant», confessa a Jorge Javier Vázquez a l'entrevista.

Belén no està acostumada a estar tan parada a casa seva, fet que es reflecteix al seu estat anímic. «Estic molt perduda, tinc por contínuament», assenyala la col·laboradora del 'Deluxe'.

«Fa tres setmanes que no dormo»

«Tinc por de tot: que pels medicaments m'agafi alguna cosa, que en treure'm l'heparina em quedi inconscient. Que em tallessin la cama, és horrorós. Fa tres setmanes que no dormo», confessa.

Sens dubte, viure aquest mal tràngol amb el seu amic Kiko Hernández l'ha distret força del malestar que sent per no poder valdre's per si mateixa. No es podrà desplaçar enlloc durant un bon temps sense la cadira de rodes i és molta feina per una persona tan activa com ella.

EL VÍDEO DEL DIA: