Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández ha necessitat ajuda d'especialistes per superar els seus traumes

Kiko Hernández ha necessitat ajuda d'especialistes per superar els seus traumes

Kiko Hernández és un dels grans pilars del programa Sálvame, però el col·laborador té molts projectes fora de la petita pantalla. Els experts en televisió asseguren que a poc a poc s'allunyarà del mitjà per començar una nova vida que permeti superar els seus traumes. No podem oblidar que ha hagut d'acomiadar-se per sempre de tres persones fonamentals a la seva vida.

Kiko Hernández va revelar a Sálvame que un familiar proper havia mort d'un moment a un altre i que estava completament trencat. El col·laborador també ha patit força amb la mort de la seva amiga Mila Ximénez, que va deixar orfe el món del cor. Per si no hi hagués prou, Hernández va patir el cop definitiu: l'adéu de Begoña Sierra, la seva segona mare i gran suport.

Imatge de Kiko Hernández en una cadira de rodes y acompanyat per David Valldeperas i Carlota Corredera a Sálvame
Kiko Hernández ha passat per una època realment delicada | Telecinco

Kiko necessita allunyar-se de l'univers televisiu per recuperar forces, ja que la situació que està passant cada cop és més complicada. Els seus enemics no se n'han apiadat i s'han llançat a les xarxes socials per emetre crítiques que estan sent realment destructives. El polemista ha tocat fons i necessita descansar, per això començarà a treballar fora de Telecinco.

Kiko s'ha convertit en el protagonista d'una obra de teatre anomenada Distinto que pretén marcar un abans i un després a la seva trajectòria. Fonts properes asseguren que gaudeix d'un talent innat per al món de la interpretació i que esperen grans èxits. Jorge Javier Vázquez, un dels seus grans amics, està convençut que acabarà deixant la petita pantalla.

El tertulià de Sálvame, segons informa el portal JALEOS, ha preocupat força els seus caps de Telecinco després dels últims esdeveniments. «La cúpula està molt damunt seu», revela una font de total confiança a l'esmentat mitjà. Tot fa pensar que els responsables de Mediaset tenen por de perdre una persona amb un poder comunicatiu tan atraient.

Kiko Hernández confessa: «Necessito un temps»

Kiko té un gran compromís amb els espectadors de Telecinco, així que va ser sincer amb ells i va revelar que estava en un moment delicat. «Necessito un temps, per la meva salut mental necessito parar perquè no pot ser», va declarar a Sálvame força emocionat. Després d'aquestes paraules va estar unes setmanes sense aparèixer al programa, però va acabar tornant.

El col·laborador, seguint l'opinió dels experts, podria haver tornat massa aviat a la pantalla petita. Aquest seria el motiu pel qual desitja deixar el mitjà i emprendre nous projectes que li permetin allunyar-se dels seus detractors. En els últims temps està rebent crítiques força fortes que afecten fins i tot la seva família.

Hernández s'ha convertit en el gran suport de Rocío Carrasco i conseqüentment això l'ha enfrontat amb Antonio David Flores. Els seguidors de l'antic gendre de Rocío Jurado s'han mobilitzat per acabar amb la pau del tertulià, que ha arribat al límit. Considera injusts alguns atacs, ja que afecten persones que no tenen res a veure amb els mitjans de comunicació.

Kiko Hernández té problemes de salut

Kiko és força sincer amb l'audiència, així que va revelar que pateix un problema de salut que li provoca força dolors. Segons ha explicat, pateix artritis psoriàsica i les tres morts a què s'ha hagut d'enfrontar han accentuat els símptomes. Per aquest motiu, era tan necessari que parés un temps fora per solucionar els seus traumes i deixar de patir.

Hernández se n'anirà de Sálvame per protagonitzar una obra de teatre que s'estrena a Madrid i que promet ser un èxit. Però s'ha compromès a continuar participant en el programa de manera eventual, quan la seva gira teatral l'hi permeti. És un home molt treballador i farà tot el possible per no deixar els seus companys de Telecinco.