Kiko Hernández, traït per la seva millor amiga de 'Sálvame'

La col·laboradora hauria cobrat 3.000 euros per les fotos

Kiko Hernández
Kiko Hernández no s'ha pronunciat sobre el tema | Instagram

Kiko Hernández podria haver estat traït per la seva millor amiga de 'Sálvame'. Si bé és cert que en un primer moment els principals sospitosos eren Gustavo González i Antonio Montero, perquè a més de treballar en el programa, ambdós també exerceixen de paparazzi. Ara el testimoni d'un periodista gràfic els apartaria d'aquesta llista negra i posaria un altre nom en el punt de mira, el qual ha enxampat per sorpresa a tots els col·laboradors de 'Sálvame'.

Segons el fotògraf Pablo González, Marta López hauria venut al seu millor amic Kiko Hernández per diners, fent-li arribar unes imatges en les quals apareix la col·laboradora abraçada a Hernández, passejant per Punta Umbría amb la intenció que aquestes acabessin arribant a una revista del cor.

Com era previsible les imatges van arribar a la revista 'Sorpresa' i van ser publicades, però lluny del que s'hauria imaginat, aquestes no van tenir gaire repercussió en considerar que la relació entre Kiko i Marta és una simple amistat.

Fotografies antigues

Les fotos es van fer fa disset anys, una dada que desacredita al fotògraf, entenent-se que aquest tema res té a veure amb la filtració actual de les vacances dels protagonistes de 'Sálvame', que estan sent espiats constantment per un company traïdor que no dubta a vendre'ls a les agències cada vegada que ho considera oportú a canvi d'una suculenta comissió, i a esquena de totes les persones amb les quals treballa cada tarda.

El preu de les fotos que Marta López hauria venut

El fotògraf ha afegit que per aquestes imatges li haurien donat  a Marta López 3.000 euros. Una dada que la pròpia col·laboradora ha desmentit, afirmant que mai ha parlat amb ell i molt menys per a vendre ni intercanviar cap informació vinculada al seu millor amic, Kiko Hernández.

El mosqueig de López ha estat tal, que ha afirmat que demandarà a Pablo González, al·legant que demani disculpes, ja que està posant en dubte la seva paraula amb algú tan important per a ella com Hernández, a qui la pròpia Marta ha assegurat en diverses ocasions que considera com un germà. De moment, Hernández no s'ha pronunciat i segurament ho farà la setmana vinent.


Comentaris

envia el comentari