Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández viu amb una dona i és una cara coneguda de 'Sálvame

Kiko Hernández té una relació íntima amb una de les col·laborades de Telecinco

Kiko Hernández ha aconseguit, en termes generals, protegir la seva vida privada, i cap periodista ha descobert com és el col·laborador a la intimitat. L'antic concursant de 'GH' fa més de dues dècades que treballa a la televisió, així que domina a la perfecció el negoci del cor i sap, a més, que bona part de la seva tirada televisiva la deu al misteri que envolta el seu personatge.

Kiko Hernández és molt curós a l'hora de revelar certes dades, però hi ha vegades que perd el control. Un dels seus grans amics, Jorge Javier Vázquez, ha explicat a la secció pròpia que escriu a la revista 'Lecturas' —'Vidas propias'— que Kiko viu acompanyat. No ha tingut cap problema per donar el nom i cognom de la persona que comparteix vida amb el tertulià més enigmàtic de Telecinco.

Jorge Javier ha donat una de les grans notícies de l'any: el seu company ha ofert a Belén Rodríguez passar una temporada amb ell. Belén va ser operada d'urgència i haurà d'estar en una cadira de rodes durant una temporada. En sortir de la dutxa va ensopegar i es va fracturar la tíbia i el peroné, per la qual cosa necessita ajuda fins que pugui caminar amb normalitat. Ella mateix ha revelat a Jorge Javier que «no saps com de bé m'està cuidant Kiko» des que ha rebut l'alta.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
Belén Rodríguez viu amb Kiko Hernández  | TELECINCO

 

Kiko Hernández convida a casa seva a Rocío Carrasco

Kiko és conscient que moltes persones amb qui s'ha enfrontat al llarg de la seva trajectòria mediàtica estan desitjant que cometi algun error per carregar durament contra ell, per la qual es nega a obrir les portes de la vida als espectadors de Telecinco. Tot i això, Jorge Javier està acostumat a compartir intimitats sense embuts, i ha fet el mateix amb el col·laborador. A més de revelar la companyia que té actualment, també ha explicat que ha convidat a dinar a casa seva Rocío Carrasco.

L'antic concursant de 'Gran Hermano' va ser un dels qui més va criticar Rociíto, però sembla que ja han solucionat les diferències. El polèmic documental que Rocío va protagonitzar a Telecinco ho ha canviat tot, i molts s'han hagut de disculpar amb ella. Kiko ha estat un dels que s'hi ha posicionat a favor, i ara són grans amics. A més, Carrasco és amiga íntima de Belén Rodríguez, i com que ara està vivint a casa del tertulià ha decidit visitar-los al costat de Fidel Albiac.

Kiko Hernández aconsegueix superar la seva depressió

Kiko ha estat una temporada apartat de 'Sálvame' perquè necessitava respirar i recuperar-se després dels cops que ha patit els últims mesos. Ha hagut d'acomiadar-se de les seves dues millors amigues: Mila Ximénez i Begoña Sierra, totes dues mortes després de lluitar contra el càncer. El col·laborador va confessar que estava travessant una petita depressió.

Belén Ro es va instal·lar a casa seva justament quan Kiko va decidir retirar-se de la vida pública. Tots dos necessitaven descansar, confessar-se secrets i donar-se suport mutu perquè estaven en situacions delicades. Afortunadament, Hernández ha deixat enrere les ombres del passat, i dimarts passat, 16 d'octubre, va reaparèixer a Telecinco.