Kiko Jiménez acusa a Lydia Lozano d'haver-se pagat les vacances amb part de l'herència de Camilo Sesto

La periodista amenaça d'emprendre accions legals contra aquells que l'acusin d'haver-se quedat amb part del llegat del cantant

Lydia Lozano en arxiu al plató de Sálvame
La col·laboradora de 'Sálvame' està farta de les informacions que asseguren que s'ha quedat part de l'herència de Camilo Sesto. | Mediaset

Lydia Lozano, col·laboradora de 'Sálvame', ha presumit públicament d'haver estat de les poques periodistes que ha mantingut amistat amb el desaparegut Camilo Sesto i el seu entorn més pròxim. La periodista no ha dubtat a defensar el cantant i, fins i tot, s'ha atrevit a fer de portaveu de la família quan el moment ho ha requerit. Ara, aquesta estreta relació sembla que se li està girant en contra i alguns dels seus companys de programa han començat a dubtar de les bones intencions de la periodista.

Lourdes Ornelas, mare del fill de Camilo Sesto, ha insinuat que Lydia Lozano s'hauria apropiat d'una part de l'herència del cantant, mort fa gairebé un any. Segons les paraules de la mare de Camilín, la col·laboradora de 'Sálvame' va ajudar la família amb tot el tema de l'herència, però a canvi s'hauria quedat amb una part del llegat de l'artista, que fins i tot s'ha atrevit a quantificar en 400.000 euros. Aquesta denúncia ha servit perquè els companys de programa de Lozano s'hagin tirat a sobre seu, acusant-la de coses molt greus.

Kiko Jiménez ha estat el primer a tirar la pedra, insinuant que Lydia Lozano s'ha pagat el seu viatge d'estiu amb una part del que s'ha emportat de l'herència de Camilo Sesto. El nuvi de Sofia Suescun ha anat més enllà i ha dit que la col·laboradora va pagar la seva estada en un luxós vaixell a Eivissa amb aquests diners, una dada que ha estat desmentit a l'instant quan li han recordat que Lydia va pujar a aquest vaixell perquè estava convidada a l'aniversari d'un personatge rellevant que havia llogat la nau.

Lydia Lozano amenaça de denunciar a tothom

La periodista, cansada que es vinculi el seu nom amb aquestes informacions, ha entrat per telèfon a 'Sálvame' per desmentir les insinuacions de Lourdes Ornelas i anunciar que qualsevol persona, sigui col·laborador del programa o algú aliè, que torni a acusar-la d'haver-se quedat amb part de l'herència de Camilo Sesto, haurà de demostrar-ho en un jutjat.

Lydia Lozano, molt molesta per les informacions dels darrers dies, ha assegurat que demandarà tot aquell que s'atreveixi a difamar el seu nom.


Comentaris

envia el comentari