Kiko Jiménez i Estela Grande volen una hora sense càmeres: «No podem estar amagats»

Els concursants de 'GH VIP 7' estan en el punt de mira de l'audiència i han aconseguit dividir-la entre aquells que defensen que la parella té sentiments reals i els qui els acusen d'estar orquestrant un muntatge

Kiko y Estela están jugando con fuego
Kiko Jiménez i Estela Grande volen una hora sense càmeres | Telecinco

Continua la telenovel·la entre Kiko Jiménez i Estela Grande. Els dos concursants de 'GH VIP 7' segueixen concentrant gran part del contingut de cada programa arran de l'estranya relació que ha sorgit entre ells. I és que a mesura que passen els dies els dos joves van mostrant més senyals de l'atracció existent entre ells, si bé hi ha qui posa en dubte que els seus sentiments siguin sincers, quelcom que només fa que creixi l'ombra d'un possible frau ideat pels mateixos concursants.

L'últim capítol protagonitzat per la parella s'ha viscut aquest cap de setmana, i ha estat durant la gala d'aquest diumenge quan es s'han fet públiques les imatges del moment. El tema principal de la conversa és el que ha fet saltar totes les alarmes, i és que Kiko i Estela han mencionat la popular 'hora sense càmeres'.  

Kiko y Estela durmieron juntos
Kiko Jiménez y Estela Grande van dormir junts | Telecinco

«No podem estar amagats tot el concurs», explicava Estela

«Trobo a faltar l'escalfor humana a l'hora de dormir», confessava Kiko després de passar la nit al mateix llit que Estela. Una afirmació que la dona de Diego Matamoros responia de la següent manera: «No podem estar amagats tot el concurs».

Així les coses, Estela continuava fent patent que «m'agradaria una hora d'intimitat sense saber que estic sent gravada, escoltada... Una hora d'intimitat de veritat». Com no podia ser d'altra manera, Kiko es va mostrar entusiasmat per la idea i, de fet, va insinuar que en el futur podrien gaudir d'uns minuts a soles.  

Estela y Kiko piensan en una hora sin cámaras
L'ombra del muntatge plana sobre la parella | Telecinco

 

Sofía Suescun, molt afectada per les imatges

Evidentment, les imatges van causar un gran rebombori al plató de 'Gran Hermano', i una de les persones que es va mostrar més afectada va ser Sofía Suescun, que després d'afirmar que Kiko i Estela s'agraden, va afegir el següent: «Molts em diuen antiga, però cada un sap on estan els límits i quines coses poden fer mal».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari