Kiko Jiménez viu una de les nits més dures i tenses de la història de 'GH VIP'

L'andalús es va convertir en el quart expulsat del programa

Kiko Jiménez es va eocionar parlant de Sofia Suescun
Kiko Jiménez es va emocionar parlant de Sofia Suescun | TELECINCO

Després d'una setmana plena de tensió a la casa de Guadalix, es va revelar el quart expulsat de 'GH VIP 7': Kiko Jiménez, que va haver d'abandonar la casa després de veure's superat pel Maestro Joao.

Kiko Jiménez, quart expulsat

Durant una nit tan dura, Kiko va haver d'acomiadar-se d'Estela Grande, el seu gran suport a la casa, i enfrontar-se a un cara a cara amb Sofia Suescun, la seva parella, que li va retreure tot el que havia passat dins de la casa.

Sofia va estar a la casa de Guadalix durant gairebé tota la gala i, abans de trobar-se amb la seva parella, va confessar que «em fa vergonya dir que és el seu nuvi i veure que està així amb una altra», en relació amb l'estreta amistat que sembla haver tramat amb Estela, la dona de Diego Matamoros.

Sofia Suescun
Sofia Suescun es va mostrar molt preocupada per la relació de la seva parella amb Estela Grande| Telecinco

 

Kiko reafirma l'amistat amb Estela

Tant Kiko com Estela van defensar en tot moment tenir només una amistat, però aquesta idea no es va veure reforçada per l'opinió de la majoria dels seus companys, que van confessar que els joves semblaven tenir alguna cosa més.

Per desgràcia per a Kiko la nit va continuar i l'andalús, amb gairebé el 73% dels vots en contra, va ser acomiadat amb les paraules de suport de Jorge Javier Vázquez, qui va assegurar que «has estat or pur per al concurs, un gran concursant». Després a plató el concursant va haver de donar explicacions sobre la seva relació amb Estela, qui la considera com una gran amiga.

Irene, Adara i Estela, noves nominades

La sisena gala va acabar amb un joc per a determinar qui tindria immunitat durant la següent setmana i a més, el poder de la salvació. Les guanyadores, Mila Ximénez i Noemí Salazar, van decidir no fer ús d'aquest poder i Adara, Estela i Irene es van convertir en les tres nominades.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari