IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La traïció de Kiko Jiménez a una famosa presentadora de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha posat contra les cordes al col·laborador

Kiko Jiménez y Toñi Moreno
Les paraules de Kiko segurament no agradaran a Toñi Moreno | Telecinco

Kiko Jiménez està visitant aquesta tarda al plató de 'Sálvame' amb l'objectiu d'arrabassar-li la cadira a Rafa Mora i aconseguir així convertir-se en col·laborador habitual del programa. Per aconseguir-ho, necessitarà enlluernar als espectadors i que la balança es posicioni del seu costat. Però a més, les opinions de la resta de col·laboradors i del mateix presentador, Jorge Javier Vázquez, també estan sent decisives per ajudar els espectadors a decidir el seu vot.

Arribat el moment, el presentador li ha demanat a Kiko Jiménez que es mullés i que digués amb qui preferia treballar, si amb ell a 'Sálvame' o amb Toñi Moreno a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. La resposta de l'exviceverso no s'ha fet esperar i ha dit que anava a mullar-se per què aquesta és la seva manera de ser i la gent li dóna suport per ser sempre tan clar i sincer.

Cal recordar que la parella de Sofia Suescun, abans d'entrar a la crisi del coronavirus, era també col·laborador del programa de cites, però ha admès que realment el seu objectiu a la televisió és tenir una feina fixa a 'Sálvame '.

Kiko Jiménez prefereix treballar amb Jorge Javier Vázquez

I el cop no ha trigat a arribar. Kiko Jiménez confessava que li té molt afecte a Toñi Moreno i que s'ho passa bé a 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però que prefereix seure a la banda de Jorge Javier Vázquez  perquè que el té com a un referent i es riu molt compartint plató amb ell.

Declaracions arriscades de Jiménez, sobretot després que l'audiència anunciés que volien que fos finalment Rafa Mora qui ocupés la cadira de col·laborador al programa de 'Sálvame'. 


Comentaris

envia el comentari