Primer pla de Kiko Jiménez somrient

Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila, rere els passos d'Antonio David

La filla d'Ortega Cano acusa el seu ex de voler viure del conte a costa seva

Gloria Camila no guanya per a disgustos.  I és que el seu ex, Kiko Jiménez, ha tornat a la càrrega. De nou, el col·laborador de 'Sálvame' està disposat a desvelar els draps bruts de la família de qui fos la seva xicota.

Especialment, enmig del gran enrenou que s'ha generat al voltant de la suposada crisi entre Ortega Cano i Ana María Aldón. Així, Kiko assegurava conèixer molt de prop els secrets que guarda el matrimoni, començant pels menyspreus als quals viu sotmesa la dissenyadora.

De fet, l'actual parella de Sofía Suescun acusava obertament Gloria Camila i Rocío Flores d'haver rebutjat Ana María des del primer moment en què entrava a la família.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila i Kiko Jiménez van ser parella durant quatre anys | Catalunya Diari

La mateixa dissenyadora assegurava que els seus inicis amb Gloria Camila no van ser gens fàcils. «Tot va ser molt natural. Sense intentar suplantar ni intentar guanyar l'afecte de ningú», explicava.

«Gloria era la princesa de casa seva i a cap nena li podia semblar bé. El seu pare era per a ella. S'havia de guanyar l'espai», explicava Jiménez.

Tot i això, l'ex de Gloria mostrava una part menys amable d'aquest 'conflicte familiar'. «Si jo t'expliqués els menyspreus que ha patit Ana María per part de Rocío Flores», insinuava.

És més, deixava caure que el pas d'Ana Maria per 'Supervivientes' va suposar un abans i un després no només en la seva carrera, sinó en la seva vida.

Kiko Jiménez parlant amb la premsa
Kiko Jiménez torna a la càrrega | GTRES

A més, afegia que la col·laboradora de 'Viva la vida' i Ortega Cano «es van separar fa quatre anys, abans de casar-se. Ana María no suportava situacions que succeïen a casa seva i al matrimoni».

«Va fer les maletes i va marxar davant de coses que succeïen com a menyspreus de la família. El que fa Ana María últimament no és nou. Passa a ser un crit a la desesperada, salvar el seu matrimoni en 'streaming'».

Unes paraules que enfuriaven Gloria Camila, que no dubtava a anar a buscar el seu ex per enfrontar-lo. «Jo estava tan tranquil i m'ha tocat l'espatlla i s'ha posat a insultar-me», compartia Kiko amb els companys.

Gloria Camila relata el seu infern al costat de Kiko Jiménez

«Ha estat molt desagradable, m'ha dit pocavergonya, provocador, descarat. M'ha preguntat que com vaig poder presentar-me ahir a l'esdeveniment i ha dit que per parlar de la família m'he de rentar la boca», relatava.

De fet, arribava fins i tot a comparar-lo amb Antonio David. «He estat veient 'Sálvame' i vinc emprenyada perquè molt que diem que Antonio David ha viscut de Rocío Jurado», apuntava la jove poc després a 'Ya son las ocho'.

«I estem donant veu i vot a un que segueix el mateix camí», sentenciava la jove. «L'únic que fa és parlar i malparlar de la meva família», es lamentava.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Gloria Camila, disposada a tot per defensar el seu pare | Catalunya Diari

«Ahir aquest senyor que no és periodista, va de reporter, va a un 'photocall' enviat pel seu programa per intentar agafar paraules del meu pare», començava a explicar.

«Jo m'assabento que està i agafo el meu pare i entrem per darrere perquè d'aquest senyor coses bones no vindran», prosseguia.

«El seu únic objectiu era provocar. Quan vam sortir per la porta del darrere i el senyor l'anomenava 'tanca bars' i covard», acusava Kiko Jiménez.

A més a més, Gloria parlava per primera vegada sobre l'infern que havia viscut després de la seva ruptura. «Jo durant tres anys ho he estat passant malament perquè aquest senyor ha estat en un plató posant-me a parir a mi i parlant malament de la meva família», compartia.

«Jo per culpa d'aquest senyor he tingut anorèxia nerviosa, m'he quedat en 47 quilos, he hagut d'anar a psicòlegs, he hagut de fer moltes coses que jo no he explicat mai», confessava.

«I he hagut de veure com ha aprofitat una crisi matrimonial que s'ha desmentit per alleujar-se a fer mal», finalitzava el seu relat.