El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ho admet: la notícia que pot capgirar 'Sálvame'

El col·laborador de 'Sálvame' s'ha vist obligat a explicar els seus problemes d'addicció

Diumenge, durant l'edició especial de 'Sálvame Deluxe' a Telecinco, Kiko Matamoros va sotmetre's al polígraf de Conchita, admetent dades molt reveladores i, per descomptat, sorprenents. El tertulià explica sense embuts que és addicte a la cocaïna des dels quinze anys i que ha hagut de viure amb aquest malson tota la seva vida, fins i tot, presumeix de celebrar una data important amb aquesta desafortunada addicció.

Amb aquestes declaracions, les xarxes socials han tret foc i tothom es pregunta per què el col·laborador ha decidit explicar la seva addicció a la televisió, davant milions d'espectadors. La gent creu que aquests testimonis no s'haurien d'explicar a la televisió. Ara bé, Kiko ha volgut explicar el motiu de la seva confessió. 

Les amenaces que ha rebut Kiko Matamoros

Kiko Matamoros ha explicat que es va sentir obligat a explicar la seva addicció perquè està rebent amenaces que el coaccionen. Davant d'aquesta situació, el col·laborador ha confessat que preferia explicar-ho abans que ho fes una altra persona.  

Els seus companys han volgut saber més sobre aquestes possibles coaccions i Matamoros no ha tingut cap problema a admetre que és la seva exdona Makoke qui l'amenaça constantment. D'aquesta manera, Matamoros denuncia públicament a Makoke i destapa la seva cara més fosca, que dista molt de la seva imatge dòcil i innocent.

Cal recordar que Makoke sempre ha afirmat que Kiko necessita tenir l'última paraula i que, a més, ella sempre ha fet el que ell ha volgut. Ara bé, amb el temps aquestes afirmacions s'han desmentit. De fet, Makoke va ser la detonant perquè Mila Ximénez es distanciés de Kiko Matamoros, una relació de molts anys que es va trencar quan la col·laboradora de 'Viva la vida' es va posar pel mig.

Matamoros envia un colpidor burofax a Makoke

Makoke es trobava aquest dissabte al plató de 'Viva la vida' quan Emma García va irrompre per informar que havia arribat una carta per Makoke a les instal·lacions de Mediaset

Amb l'arribada d'un burofax, Emma va assegurar que podria ser un tema molt seriós. No obstant això, Makoke es va estranyar en veure que li arribava un burofax a Telecinco, tenint un domicili fix, on se li poden fer arribar qualsevol classe de notificacions.

Finalment, es va decidir obrir el sobre. Makoke va poder llegir en directe un requeriment de Kiko Matamoros, en què li demana a la seva dona que li torni les màquines del gimnàs que tenien a casa, cedides per una marca esportiva per a realitzar una sessió de fotos.

A més, Matamoros explica que l'empresa de màquines d'esport no vol que Makoke publiqui fotografies amb aquesta maquinària i només vol que Kiko sigui la cara visible de la marca. Per aquest motiu, l'empresa també forma part de l'escrit, sol·licitant a Makoke que lliuri el material en un màxim de cinc dies o bé, que aboni el seu cost.

En els pròxims dies veurem si Makoke lliura aquests objectes o bé, s'oposa, causant així conseqüències majors, que podrien acabar en els jutjats.