YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros apareix al 'Sábado Deluxe' amb la cara plena de bonys i blaus

Les xarxes s'han omplert de preguntes i especulacions sobre el seu aspecte

Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros
Kiko Matamoros s'ha tornat a sotmetre's a una operació estètica  | Catalunya Diari

'Sálvame' ha viscut una de les nits més emotives i esperades aquest dissabte 25 de juliol de 2020. Una de les col·laboradores estrella del programa, Mila Ximénez, tornava a plató del programa després de setmanes d'absència a causa de la seva malaltia.

Després d'anunciar que patia un càncer de pulmó i haver començat el tractament contra la malaltia, Mila ha tornat de nou a 'Sábado Deluxe' per explicar com estava vivint aquests terribles moments, com es va assabentar exactament de la malaltia i com està portant aquestes primeres setmanes de lluita contra la malaltia.

Tot i que Mila ha estat la gran protagonista de la primera part del programa i ha rebut missatges de suport de tots els seus companys, un altre dels col·laboradors ha tingut un protagonisme indirecte però totalment sorprenent: Kiko Matamoros.

Un dels col·laboradors que ha participat en l'entrevista a Mila, ha aparegut en directe amb un aspecte que ha alarmat a centenars de persones a les xarxes socials: la cara plena de bonys, blaus i aparents cops al voltant dels seus ulls i amb una expressió rígida i l'aspecte molt seriós.

 

Kiko s'ha fet una intervenció facial

Ja que les xarxes cremaven amb els motius de l'aspecte de Matamoros - una espectadora fins i tot especulava que s'hagués inventat l'operació de vesícula que té programada per al dilluns - finalment Kiko no ha pogut més i ha contestat en directe i visiblement enfadat als que qüestionaven el seu estat.

«Porto la cara així perquè aquesta mateixa tarda m'he punxat, he patit un retard i no he tingut ni temps de maquillar per poder ser aquí». La sorpresa dels seus companys ha estat evident davant tal confessió, sense embuts. Kiko ha assegurat que mai ha amagat els seus tractaments estètics, ni de cap mena i que tampoc ho faria avui: «vaig venir a treballar cinc dies després de fer-me un lífting i el mateix dia que va morir el meu pare, com no haig de venir avui».

Kiko s'ha «punxat botox per tota la cara» segons ha explicat ell mateix i ha confirmat, a una pregunta de María Patiño. El tractament li ha fet la seva nora Carla Barber durant la tarda del dissabte.

Una operació de vesícula per a la pròxima setmana

Tot i que dilluns que ve, Kiko Matamoros es sotmetrà a una operació més delicada - s'ha de treure la vesícula - el col·laborador s'ha mostrat tranquil i està convençut que tot anirà bé. Finalment, també Kiko Matamoros ha estat l'encarregat de donar-li un ram de flors a Mila Ximénez, com a comiat de l'entrevista, i al costat d'un penjoll amb una M «que no és de la Mila sinó dels milers d'abraçades, petons i suports que tens i tindràs sempre aquí».


Comentaris

envia el comentari