Kiko Matamoros esclata i es burla en ple directe de Belén Esteban

L'exmarit de Makoke es va posicionar amb Jorge Javier a la gran bronca amb la 'Princesa de poble'

Belén Esteban entra en directe a 'Sálvame'. Dilluns 22 de juny de 2020
Belén respon a Kiko Matamoros després de titllar-la de populista | Telecinco
 

Kiko Matamoros s'ha posicionat a favor de Jorge Javier Vázquezen el seu fort enfrontament amb Belén Esteban, dissabte passat al 'Deluxe'. Aquest dilluns, 'Sálvame' s'ha fet ressò de tot el que va passar al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar com estan les coses entre el presentador i la col·laboradora, que es tornaran a veure les cares aquest dimarts al programa vespertí de Telecinco.

L'excunyat de Mar Flores ha retret a Belén Esteban que intentés menysprear l'opinió del presentador català situant-lo en una bombolla elitista, de la qual ella també formaria part.

Després de les seves paraules, Kike Calleja ha mostrat les primeres declaracions de la mare d'Andreíta. «Prefereixo ser populista que no pilota», ha dit la col·laboradora en resposta a les declaracions de Matamoros. «No sabia que hi havia un advocat d'Estat en el programa, el que passa és que sembla que no ha arribat a procurador», ha sentenciat Belén.

«Jo m'envolto de gent normal, no de futbolistes ni influencers, sé del que parlo», insistia Belén, que segueix mantenint cadascuna de les seves paraules a 'Sábado Deluxe': «No em penedeixo de res perquè ho segueixo pensant».

Kiko Matamoros ha respost una vegada més atacant a la seva companya Belén Esteban i recordant que, durant l'estat d'alarma, hi va haver un reduït grup de persones que va seguir treballant al plató de 'Sálvame', inclòs Jorge Javier Vázquez.

«Aquí alguns vam estar defensant la fortalesa com millor hem sabut. Al principi va ser molt dur venir, perquè hi havia molta contestació de gent que no entenia que estiguéssim fent entreteniment. Finalment, Jorge va sortir amb l'acceptació i l'aplaudiment gairebé general», ha recordat Matamoros.

Belén Esteban al plató de 'Dissabte Deluxe'. 20 juny 2020
Belén Esteban està molt afectada després de la discussió amb Jorge Javier | Telecinco

Kiko Matamoros contra Antonio Montero

El suport de Kiko Matamoros a Jorge Javier Vázquez ha provocat un altre enfrontament a 'Sálvame'. Antonio Montero, exmarit de la periodista Marisa Martín-Blázquez, ha protagonitzat un tens moment amb el seu company Kiko.

Montero encara no ha oblidat el dia que el presentador barceloní va pronunciar la viral frase de «'rojos' i maricons». Tot ha estat arran que el paparazzi li ha preguntat a Matamoros si ell no havia votat mai al Partit Popular després que el tertulià li digués que els problemes en sanitat s'han produït per les retallades del PP .

«En la meva puta vida», responia el pare de Diego Matamoros uns dies després de posicionar-se amb VOX, el partit de Santiago Abascal.


Comentaris

envia el comentari