Kiko Matamoros i Belén Ro haurien mantingut relacions sexuals

Així ho ha afirmat Diego Matamoros, fill del col·laborador de 'Sálvame', després d'una discussió a plató amb Belén Ro

Fotomontaje de Kiko Matamoros y Belén Ro
Fotomuntatge de Kiko Matamoros i Belén Ro | Cedida

Aquest cap de setmana ha estat revelada a 'Sálvame' una de les notícies més sorprenents que s'hi han dit darrerament. Diego Matamoros era convidat a 'Sábado Deluxe' per parlar de la seva relació amb el seu pare després del seu casament, sobre això va confessar que està molt enfadat amb ell. Però no va ser de l'únic tema del qual va acabar parlant, ja que també va afirmar que Kiko Matamoros i Belén Ro han estat junts de forma íntima.

Tot va començar quan Diego Matamoros va parlar de l'assistència del seu pare al seu casament. Després de meditar molt sobre si anar-hi o no, Kiko va decidir sorprendre tothom i acudir. En un primer moment podria semblar que simplement era un bonic gest par part d'un pare, però la seva assistència a l'esdeveniment només ha provocat problemes. Pel que sembla, Kiko Matamoros podria haver-hi anat perquè va cobrar per fer-ho, la gran quantitat de 16.000 euros, cosa que no va agradar gens al seu fill.

Diego Matamoros en 'Sábado Deluxe'.
Diego Matamoros a 'Sábado Deluxe'  | Telecinco

 

Diego Matamoros, molt enfadat amb el seu pare

Al plató de 'Sábado Deluxe' deixava clar que la relació entre pare i fill no passa pel seu millor moment. «No vull ni trucar-lo ni saber d'ell durant la resta de la meva vida ja», deia molt enfadat el jove, qui afirmava: «Ha negociat d'amagat aquesta quantitat de diners per fer-se una foto amb la meva mare». Tot i això, molts pensen que el conflicte no és res més que una estratègia de tots dos per aconseguir protagonisme.

De fet, és el que van demostrar que pensaven molts dels col·laboradors de 'Sálvame' que es trobaven a plató. Com a conseqüència d'això, Diego Matamoros es mostrava cada cop més enfadat i, al final, va acabar dient una frase que va deixar tothom sense res més a dir.

Kiko Matamoros i Belén Ro, junts

«Defenses el meu pare perquè heu mantingut relacions sexuals», deia Diego Matamoros de forma inesperada mentre discutia amb la col·laboradora Belén Ro. Després d'això, Belén es quedava sense paraules, María Patiño visiblement descol·locada i Lydia Lozano eufòrica amb les mans al cap. La col·laboradora no sabia que dir, no va confirmar que allò fos cert, però tampoc va ser capaç de desmentir-ho, cosa que fa pensar que potser el fill de Kiko Matamoros ha dit la veritat.


Comentaris

envia el comentari