Kiko Matamoros confessa haver tingut un afer amb Sofía Suescun

El col·laborador de 'Sálvame' vol posar així fi als rumors que des de fa setmanes volien destapar aquesta presumpta relació
Kiko Matamoros ha reconegut l'aventura que va tenir amb Sofía Suescun | LA COCTELERA

 

Després de la separació el passat mes d’agost de Kiko Matamoros amb Makoke, han aflorat moltes especulacions sobre possibles aventures que ha pogut mantenir el col·laborador de 'Sálvame'. Segons explica 'La Coctelera', entre aquests rumors amorosos, els quals s’han pogut llegir a la premsa rosa, un d’ells assenyala Sofía Suescun, concursant actual a 'GH DÚO', com una de les possibles amants de Matamoros.

 

Una de les proves que confirma aquesta notícia és una imatge on es veu de manera evident com estan flirtejant en el plató de diversos programes de 'Telecinco'. Ara, la notícia sobre aquesta presumpta aventura ha estat confirmada per un dels seus implicats.

 

L’ex parella de Matamoros, conscient d’aquest 'affaire'

Makoke va confirmar fa unes poques setmanes que era cert que la seva ex parella hagués confessat haver tingut alguna relació amb Suescun. Aprofitant aquesta declaració, en el programa d’ahir de 'Sálvame' els col·laboradors van voler abordar el seu company Kiko Matamoros per conèixer la seva versió.

L’interrogat va respondre rotundament i a l'instant: «Makoke no ha mentit, però no comparteixo que ho hagi fet en públic».

Tant els seus companys de plató com els espectadors no van poder dissimular la seva sorpresa. La presentadora, Carlota Corredera, va quedar atònita.

 

Què opina Sofía Suescun?

L’altra protagonista de la història no ha guardat silenci. De fet, Suescun va deixar entendre en una conversació amb Carolina Sobre la possibilitat d’haver tingut alguna cosa amb el col·laborador de 'Sálvame'.

Kiko Matamoros i Sofía Suescun en un dels seus flirtejos | TELECINCO

 

Tot i no ser tan directa com el seu amar, el cert és que va dir algunes paraules que semblaven donar veracitat al rumor amorós. «Tot va començar fruit d’una broma. Té la seva edat, però ja els agradaria a molts», explicava Sofía.

No obstant això, no va voler donar cap mena de detalls ni va confirmar la relació, però va deixar oberta la possibilitat d’haver tingut un apropament.

Què passarà quan surti del concurs?

Fins que Sofía no surti de la casa de Guadalix de la Sierra no podrem saber la seva opinió sobre la confessió que ahir va fer de Kiko Matamoros. Ell ha manifestat diverses vegades sentir-se molt feliç en la seva relació actual amb Cristina, la noia morena i amb un atractiu que recorda a l’actriu Angelina Jolie, i és per aquest motiu que no li ha importat afirmar aquest rumor.

Encara que Matamoros i la seva parella estiguin profundament enamorats, hi ha molts rumors que envolten la seva relació. Esperem que puguin afrontar aquests obstacles sense perdre la il·lusió que tenen en aquest moment.

 

Comentaris