Kiko Matamoros confessa el dia que més va consumir (i Sofía Cristo no s'ho pot creure)

El col·laborador de 'Sálvame' revela el nom d'un famós que li comprava la droga i assegura que ell és capaç de controlar el consum de cocaïna

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros assegura no tenir problemes amb les drogues | Telecinco
 
Kiko Matamoros ha volgut aprofitar la seva col·laboració a 'Sábado Deluxe' per sincerar-se i parlar sobre els seus problemes amb les addiccions. Recordem que fa uns mesos, el col·laborador de 'Sálvame', va confessar que era addicte a la cocaïna des dels 15 anys. De fet, va assegurar que fins i tot havia arribat a controlar les seves relacions sexuals: «Si no em feia un parell de ratlles, no em venia de gust mantenir relacions sexuals amb Makoke».

Aquest dissabte, Sofía Cristo ha estat entrevistada a 'Sábado Deluxe' per parlar sobre les addiccions. La filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo ja fa vuit anys que està 'neta' i treballa de ple en el seu procés de recuperació. Tanmateix, l'exparella de Nagore Robles intenta ajudar a altres persones que també han patit problemes d'addicció i que busquen la solució.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Matamoros és conscient del nivell de perillositat de les drogues

La veritat és que Sofía Cristo i Kiko Matamoros tenen més en comú del que pensaven, encara que aquest últim va confessar que es penedia d'haver fet públic el seu problema d'addicció perquè rep moltes crítiques. 

Kiko Matamoros va manifestar que no és consumidor habitual, però que és conscient que la droga és totalment destructiva: «No vull que sembli que no passa res per consumir, a Espanya moren 700 persones per sobredosi anualment», va assenyalar el col·laborador de Telecinco.

Les festes del col·laborador de 'Sálvame'

Kiko Matamoros va revelar que mai havia consumit tanta droga com quan estava amb el pare de Sofía Cristo. «Jo solia consumir quan sortia de festa, però amb Ángel podíem estar diversos dies sense parar», va explicar el col·laborador al plató de 'Sálvame Deluxe'.

A més, Kiko Matamoros va assegurar que Ángel Cristo s'encarregava de subministrar la droga a tots els «paràsits» que estaven al seu voltant. «Ell treia la droga i d'allà consumien tots, s'aprofitaven molt d'ell», assegurava Kiko Matamoros.

Malgrat tot el que va explicar, el col·laborador de Telecinco ha reconegut que consumeix droga amb certa regularitat. Ara bé, segons ell, no té un problema greu, ja que no consumeix diàriament. «Puc tenir dos grams de cocaïna a la butxaca i estar dies sense tocar-lo», ha assegurat.

Així doncs, Kiko Matamoros té molt clar que la droga no condiciona la forma en què es relaciona amb les persones del seu entorn. De fet, la seva parella, Marta López, és «una persona que odia tot això» i l'ajuda a mantenir-se allunyat d'aquest món. 

No obstant això, hi ha qui consideren que sí que té un seriós problema, ja que aquest tipus d'addiccions acaben passant factura. Per això, Sofía Cristo ha desitjat que la droga mai arribi a controlar a Kiko com va fer-ho amb el seu pare, que lamentablement va tenir una vida marcada per les addiccions.


Comentaris

envia el comentari