Kiko Matamoros es converteix en el 'Defensor de l'Audiència' de 'Sálvame'

El conegut tertulià torna a Telecinco per ocupar el buit que va deixar Carlos Lozano

El col·laborador de televisió Kiko Matamoros
El col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros | CatalunyaDiari.cat

El públic de 'Sálvame ja té nou 'Defensor de l'Audiència'. Després que Carlos Lozano decidís abandonar el lloc, ningú s'havia atrevit a convertir-se en el nou adversari dels col·laboradors del conegut programa. Com a mínim, fins ara, ja que qui ha acceptat el repte sense pensar-ho gaire ha estat Kiko Matamoros. 

La data escollida perquè el que va ser un dels grans protagonistes de 'Sálvame' torni al plató és el 13 de juny. El seu paper no canviarà gaire, ja que si fins ara generava gairebé cada dia enfrontaments al programa, a partir d'ara la seva funció principal serà atacar els col·laboradors de forma directa. 

Kiko Matamoros serà la veu de l'audiència a 'Sálvame'

Va ser la mateixa Carlota Corredera l'encarregada de donar la notícia al plató del programa aquest divendres, 8 de juny. La presentadora va anunciar el nou fitxatge, explicant que arribava amb una nova secció sota el braç. Es tracta d''El club del espectador', on desenvoluparà el seu paper, que consistirà bàsicament a expressar als tertulians del programa les queixes del públic. 

En concret, Matamoros haurà d'estar molt atent a tot el que facin, ja que d'això dependran les seves intervencions. A banda d'això, els famosos afectats pels debats a 'Sálvame' també podran contactar amb Kiko per expressar les seves molèsties. 

Una tornada que no serà fàcil

Ara bé, la tornada de Kiko no serà fàcil, ja que les reaccions després de fer-se pública la notícia no han estat les millors. Lydia Lozano ha estat la primera a esclatar, i qüestionar la incorporació de Matamoros, recordant que en la seva etapa com a col·laborador era un dels primers a criticar les reaccions de l'audiència. A més, la convivència amb Belén Esteban tampoc serà fàcil, ja que ella va arribar a assegurar que coneixia els motius de l'abandonament de Kiko. 

Tot i això, la princesa del poble mai es va atrevir a fer-ho públic, però res assegura que no ho faci si ell trenca la promesa i acaba parlant de la seva vida privada. En definitiva, es tracta d'un nou repte complicat per a Kiko, i és que només cal recordar el pas de Carlos Lozano. El presentador de 'Granjero busca esposa' va acabar renunciant a ser defensor, per la tensió que generava amb cada una de les seves aparicions. 


Comentaris

envia el comentari