Kiko Matamoros revela per sorpresa el polític que no li agrada gens

La crítica ha estat inesperada tenint en compte a qui va votar en les passades eleccions generals

Kiki Matamoros en una foto antiga
Kiko Matamoros critica durament a Pablo Iglesias a través de les xarxes | CatalunyaDiari

Durant les passades eleccions generals Kiko Matamoros va anunciar que la seva intenció era donar suport a la candidatura a la presidència de Pedro Sánchez però ahir sorprenia a tothom en anunciar un canvi en les seves preferències polítiques. 

El col·laborador no té pèls a la llengua i les seves declaracions són sempre directes i contundents és per això que, tot i declarar que introduiria la seva papereta del PSOE a l'urna, en les passades eleccions, ara no té cap problema en dir que el que està veient durant l'estat d'alarma no li agrada gens. Tampoc no ha dubtat en criticar les mesures preses pel govern espanyol.

El tuit criticat de Matamoros

El tertulià televisiu és molt actiu a les xarxes socials on deixa clar el seu punt de vista sobre qualsevol tema d'actualitat de forma contundent. En aquest cas, Matamoros també ha donat la seva opinió sobre els assumptes polítics i institucionals i ho ha fet a través de Twitter.

Després de la topada d'ahir a la Comissió de Reconstrucció del Congrés dels diputats entre el vicepresident del govern Pablo Iglesias i el portaveu de VOX Iván Espinosa de los Monteros, Matamoros va publicar un tuit on es mostrava totalment en contra del líder d'UnidesPodem.

Les reaccions al tuit on el col·laborador critica durament a Pablo Iglesias no s'han fet esperar i han arribat en forma de cascada. N'hi ha de tots colors. Alguns dels comentaris estan d'acord amb les paraules de Kiko mentre que d'altres critiquen al col·laborador de 'Sálvame' per posicionar-se a favor de VOX.


Comentaris

envia el comentari