Kiko Matamoros amb ulleres de sol a 'Sálvame'

Kiko Matamoros ja no anirà més a 'Sálvame Deluxe' i explica per què

Matamoros s'ha vist desbordat per un cúmul de problemes

Kiko Matamoros és un dels famosos que més vegades s'ha assegut al plató de 'Sálvame Deluxe'. Porta exercint de col·laborador en aquest espai des de fa dotze anys i a vegades ha estat entrevistat pels seus companys.

Matamoros té un gran coneixement del món del cor, així que ha creat moments que passaran a la història del programa. Tot i que té al darrere una legió de detractors, tothom desitja veure les seves aparicions en aquest format.

Rocío Carrasco ha aconseguit que l'exmarit de Makoke faci un pas enrere i rebaixi el to que ha fet servir en els últims mesos. Els seguidors de 'Contar la verdad para seguir viva' l'acusen d'haver estat acomiadat de 'Sálvame Deluxe' per culpa d'aquest tema.

Kiko Matamoros ha confirmat que ja no treballarà més, encara que els motius no tenen res a veure amb allò que expliquen els seus enemics. «He abandonat per voluntat pròpia», escriu al seu compte de Twitter per desmentir els rumors.

La situació familiar a la qual ha de fer front és bastant delicada, així que no seria estrany que hagi optat per concentrar les seves forces en aquesta guerra. Fa uns quants mesos que no té contacte amb la seva filla Ana i sembla que mai reprendran la relació.

Kiko ha posat molta obstinació a no cometre els mateixos errors del passat, motiu pel qual té cura del seu festeig amb Marta López. És possible que una de les raons per les quals no vulgui treballar tant sigui per dedicar-li més temps a la seva vida privada.

Rocío Carrasco ha posat en un compromís al tertulià, especialment tota la gent que es dedica a donar la cara per ella. En una ocasió va confessar que havia estat a punt d'abandonar la televisió, ja que no se sentia amb llibertat de compartir els seus veredictes.

«No em deixaven expressar opinions quan, abans que s'emetés el documental, la cúpula del programa em va dir que podria parlar amb llibertat». A aquestes diferències amb els seus responsables, cal sumar el conflicte que manté amb la seva filla petita.

Kiko Matamoros s'acomiada de 'Sálvame Deluxe'

Matamoros va començar una relació amb la model Marta López, atreviment que Anita va considerar una provocació innecessària. El primer que va fer va ser posar obstacles en la trajectòria professional de la nòvia del seu pare.

El col·laborador no es va prendre malament aquest gest, ja que entenia que no tenia edat suficient per saber que estava comportant-se malament. No obstant això, el temps ha anat passant i la influencer no ha canviat de postura.

Kiko fa responsable a Makoke dels problemes que té amb Ana i creu que és molt complicat que es reconciliïn. Ha tirat la tovallola perquè assegura que ha intentat acostar-se a la jove en més d'una ocasió i mai ha estat ben rebut.

«Crec que té difícil solució, que qualsevol esforç a un acostament amb la meva filla seria un esforç en va, una frustració i un desastre. Restaria més que sumaria».

'Sábado Deluxe' podria haver-li ofert seure a plató per explicar quin és l'origen del problema, però el comentarista ja no hi treballa. Seria molt normal que estigui intentant distanciar-se de la pressió mediàtica per buscar una solució efectiva.

Makoke podrà respirar tranquil·la durant una temporada, ja que la seva exparella no tornarà a parlar d'ella en les nits de Telecinco. No obstant això, continua treballant a 'Sálvame', de manera que la guerra encara no ha arribat a la seva fi.

La resta de col·laboradors del programa notaran molt la seva absència, ja que el seu company ocupava un paper fonamental. Aconseguiran els seus caps fer-lo canviar d'opinió perquè torni?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.